Apziņas Parazīti - Komentāri [Apziņas Parazīti]
TimeText
16:37

[info]parazits

[Link]

APZIŅAS PARAZĪTI - 1 000 000 NEVIENAM NEVAJADZĪGU LĪDZJŪTĪBU

"APZIŅAS PARAZĪTI - 1 000 000 NEVIENAM NEVAJADZĪGU LĪDZJŪTĪBU

Pirmais, kas ienāk prātā, klausoties Apziņas Parazītu trešo un pēdējo albumu "1 000 000 nevienam nevajadzīgu līdzjūtību" un salīdzinot to ar iepriekšējiem diviem, ir tas, ka Apziņas Parazīti ir palikuši tīri. Muzikāli tīrāki un garīgi izkristalizējušies savās diagnozēs. Šis albums ir kā miers pēc "Dievs ir miris" un turpinājums "Sajauktajām dimensijām" - beigu posms psiheatriskajā klīnikā, kad pacients savā ne-apziņā vairs necīnās ar apziņu, bet gan aizslēdz savas durvis no iekšpuses.

Albuma pērles viennozīmīgi ir "Vientulība" un "Dominiks". Nolemti monologi ar tumšu, muzikālu fonu. Albums patiešām skan kā nobeigums. Ja tam būs turpinājums, tad grūti iedomāties kā tas varētu skanēt.

Jāsaka gan, ka albums iesākas neierasti "Apziņas Parazītiem" un ievada uz kaut ko citu nevis to, kas ir albuma turpinājumā. Pēc pirmās dziesmas tiek salauzts šis priekšstats un klausītājam tiek uzlikts nolemtības slogs līdz pat albuma beigām. Tie, kas devītās dziesmas beigās nespēs šo slogu no sevis noņemt, tie būs pakļāvušies parazītiem un atradīsies "Tur", kur tagad ir paši parazīti.

Ja tev kaut mazliet bail, tad labāk to nemaz neklausies. Ja tevi māc interese, taču nav bail - vienalga uzmanies, jo apziņa mums visiem viena, tāpēc tā jāsargā."

Marko

 

PRECĪZI. PALDIES MARKO.

Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Apziņas Parazīti @ Myspace Powered by Sviesta Ciba