Ak, dievs!!! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
parasts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dienas metāls 25. Sep 2015|21:36

parasts
Karocc, dienas metāls.
Atnāku ap 21iem mājā no darba. Atveru dzīvokļa durvis, a tur ainiņa- ledusskapis vaļā plaukts ārā, pa zemi lauskas, 2 m rādiusā balta zampa (kā vēlāk izrādijās - pankūku mīkla- huj saslaucīsi). Tālākā perimetrā grilīdu neredz- viss sastāv no kaķu paikas un auzu pārslām, piebildīšu, pilngraudu. Jaunākā meita epizodiski raud. Vecākā rātni skatās multenes pa teļļuku. Dīvāns auzu pārslās, dzintara sieriņā un vēl kautkādis sūdos. Pa zemi mētājās drēbes, apakšveļa.
Lienes nav.
Sabīstos, jo skats masīvs.
Principā - vajadzētu būt panikai. Skatos tālāk. Lodžijas durvīm kliņķis pusaizvērts. Protams, Liene ārā.
Nosalusi, norAudājusies. Nerunīga.
Izrādās vecākā meita, kamēr Liene kar veļu atkal paniekojusies ar kliņķi. Ap septiņiem. Tā kā man šodien darbā zajebala, ka neviens nevar pabeigt virtuvi, tad līdz apmēram 20.00 mainīju vietām izlietnes un tā tālāk, plus veikals- vobšem mājā ierados ap 21.00. Liene 2 h sēdējusi uz lodžijas un vērojusi kā bērns sākumā izklaidējas, tad sagrib ēst, tad raud, tad aiztiek jaunāko, tad raud, tad pievēršas multenēm.
Pusgadu atpakaļ pats sēdēju ieslēgts uz lodZijas un skatījos kā bērns no atvilknes izvelk nazi- tad neiTurēju un atlauzu durvis. Lienei pa maz spēka - jātrennējas.
Protams viss beidzās laimīgi, taču kopumā pipec! Labi, ka šodien nebiju aizmirsis atslēgas mājās, kā tad bieži vien gadās..
Tagad viss savākts, miers. Iedzeršu čut rumu, a to stress, zinies..
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: