Katrīna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Katrīna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

13. Dec 2009|23:56

pamosties
Tik bagāta nedēļa!
1dien, 2dien- Londona. ak jā,otrdienas vakarā vēl AIR koncerts Sapņu fabrikā. nu tā,itkā forši,bet varēju arī neiet.
3dien-cītīga mācīšanās. ha ha.
4dien- bišķi stundas, kameransamblis,afišas taisīšana un Gustavo koncerts. Esmu stāva sajūsmā,nekad nebiju domājusi,ka mani aizraus tāda tipa koncerts! Ja būtu jāizveido koncertu tops,tad aiz Prāta vētras šis uzreiz būtu nākamais. tik pārdomāts,tik kvalitatīvs..uh. murmur.tālāk tēja pienā ar čižiku. ak kungs,kāds man prieks,ka viņu pazīstu. tikai lasīt domas gan viņš vēl nemāk. un arī tad,kad teicu nepatiesību,noticēja. bet tas bija nākamajā vakarā.. tātad vēl jāmācās (:
tātad piektdienas stundas izpalika. nu vismaz uz kameransambļa ieskaiti pamodos,kas jau ir daudz. bet man bija tik jauki sapnīši,kuri mani piečakarēja. nekas nepiepildījās. ha ha,bet nekas. vakarā Kikas dz/d. satiku viņu kādu pusstundu,bet tas netraucēja man to svinēt līdz rītam. un sestdien noslēgumā- Igo koncerts,kas arī bija ārkārtīgi juteklisks un iedvesmojošs. nu ko,diezgan piepildīta nedēļa,tāpēc nav ko brīnīties,ka šodien uzvedos apmēram tāpat kā man minka,kuram iedevām baldriāņus[kā pareizi rakstās?,cerībā,ka šīs nomierināsies un izdosies izķemmēt,bet šis sāka vemt un atklāti izrādīja savu reibumu. tagad jau ir stadija,kad ir pieprasījums pēc liela daudzuma ūdens un vēsuma..

kopsavilkums: tūliņ pēdējā mācību nedēļa. laikam būtu vērts iespringt un beigt šo pusgadu godam. jeb varbūt varētu sākt ar galveno-ierašanos skolā,kas vien jau būtu apsvecami,nemaz nerunājot par visu stundu apmeklējumu. kā vēlvienu mērķi esmu izvirzījusi- dažu cilvēku palaišanu prom no savām domām un ilūzijām. nespēju pati noteikt vai tās ir jūtas vai principi,tad pēc čižika smadzeņskalošanas,sapratu,ka tam nav nozīmes. vienkārši jāpalaiž.. (: tiktiešām pagāja deviņi mēneši,līdz piedzemdēju šo ģeniālo ideju. bet dabai nepatīk iztrūkumi.man arī nē,tāpēc vakaru esmu pavadījusi meklējot deju nodarbības. nekādu salsu,nekādu čačača,gribu kaut ko eksotiskāku. un otrā lieta-ar mammu esam iesākušas mācītes gatavot. šodien sanāca ļoooti garšīgi. makaroni ar lasi un garnelēm..mmm...
tātad novēlu sev izturību,priku mācīties un spēju virzīties tuvāk mērķiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: