nebūtība -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
TĀ lapa (mirusi)
same-sex marriage
otra TĀ lapa
trešā TĀ lapa

Novembris 15., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:53
vakar atklāju, ka man ir jāglābj gaļasgabals... proti, viss tikai un tādēļ, ka man ir ģeniāls ledusskapis, kuram ir lielisks talants visu pārtiku sapūdēt. tad nu vakar glābu to miesu, lai arī rīt man daļa būtu pieejama ēšanai. (nu gabalst tāds, kuru vienā reizē es nevaru ne pagatavot, ne apēst un ne tikai manu grāpju tilpuma ierobežotības dēļ, bet arī mana kuņģa...). tad nu to gabaliņu, ko vienā reizē es varu apēst, vakar pārvērtu mērcē. pārējo gaļu pavirši nokasīju no kaula, kuru es šodien izmantošu zupai (ķiplokus gan nāksies piešaut tā pavairāk, bet vēl lietojams būs, rīt gan vairs ne...) nu un to nokasīto gaļu, lai nebūtu jāizmet - glābu. šinī gadījumā jāglābj no mikroorganismiem, kuriem arī garšo gaļa. lai no ienaidniekiem kaut ko izglābtu, tad kaut kas par viņu ir jāzin. nu es zinu, ka ir ļoti maz mikroorganismu, kas dzīvo sāļā vai skābā vidē. tā kā sāls lietošanu esmu gandrīz pārtraucis jau pirms vairākiem gadiem, tad nolēmu, ka skābe šoreiz būs piemērotākais risinājums.

i togo gaļa tika sagriezta gabaliņos, sajaukta ar muskatu un ķiplokiem un iekrāmēta ķobsītī. tai pa virsu pārlēju veidojumu, kas nodrošinātu gaļas atrašanos skābā vidē. veidojumu taisīju sajaucot kopā jogurtu (bet tā kā man, to pagaršojot, šķita, ka pienskābes tur ir par maz, ja es gribu neiepuvušu gaļu rīt, tad piešļācu klāt nedaudz citrona sulas), kariju, mārrutkus un ūdeni. tas, kas tagad tai ķobsītī man stāv smaržo vienkārši pretīgi labi... kā garšo nezinu. kas par gaļu - arī nezinu (aizmirsu norakstīt nosaukumu, lai vārdnīcā apskatītos). vobšem man nav ne mazākās nojēgas, kas būs tas, ko es rīt ēdīšu un vai es to vispār ēdīšu... bet nu vismaz vakarvakarā man bija akšenzs ar nazi ķepā ;o)

(ir doma)


> Go to Top
Sviesta Ciba