|
Novembris 12., 2010
paliec | 20:22 nava gan... kādreiz, kad es vēl pa LV ņēmos, tad man garneles vienmēr bija saldētavā (baroju ar tām dūņlēcēju) un vienmēr, kad beidzās nauda, bet līdz algai vēl ir jāizdzīvo, gatavoju garneles... man garneles jau tā apziņā ir iesēdušās kā bada laiku ēdmaņa, ka, ja kāds no draugiem stāsta, ka ķēries pie garneļu ēšanas, man gluži nevilšus pasprūk jautājums vai nevajag palīdzēt un aizdot naudu...
bet te man saldētava pašreiz ir tukša. man ledskapis tāds jocīgs. pārtikas produkti saldētavā sapūst ātrāk kā ārpus tās. bet vasarā saldētavā turētais alus bija ideālajā temperatūrā. ja nevajadzētu to saldētavu regulāri atkausēt no tā ledus, ko jamā veido būtu perfekta alus glabātuve...
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |