nebūtība - 27. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
TĀ lapa (mirusi)
same-sex marriage
otra TĀ lapa
trešā TĀ lapa

Oktobris 27., 2010


10:30
nu paturpināšu par to sapņu padarīšanu. tātad atkal bija ragansapnis. tikai šoreiz viss norisinājās mājā. tādā kārtīgā, senā ēkā ar augstajiem griestiem. ēkai vairāki stāvi un lifts. lifts ir āda īpaša ietaise, kas pārvietojas uz augšu un leju uz dažādiem stāviem, pēc vajadzības; lifts ir īpaši aprīkots ar gāzesplīti, uz kuras tiek gatavots ēdiens. raganas savkārt to ēdienu, kuru kaimiņi tur gatavo, fenderē. manā sapnī liftā uz gāzesplīts tika vārītas vistiņas. un es tās virtuozi no savas virtuves, izmantojot žilkas, ķeksēju ārā no katliņa un uzvilku pie sevis (jā, lai šī metode darbotos, liftam bija jāatrodas citā stāvā). tā nu lifts braukāja šurpu, turpu, bet es spēru vistiņas un cienāju ar tām pārējās raganas, kuras sēdēja viesistabā un risināja klasiskās raganu sarunas. visas raganas bija garās, kuplās, melnās kleitās, galvā cepures (arī melnas un fasons tāds kā poteriādē tā muldoņcepure, tikai bez muldamaparāta); visas raganas bija kalsnas, bet visslaidākais viduklis no visām raganām bija man :P

(ir doma)

17:13
palasīju par aktuālo... lai arī laiku pa laikam bija vēlēšanās paburkšķēt uz atsevišķiem postiem un reaģēt uz dažiem komentāriem, nolēmu savus pirkstiņus paturēt tālāk no tastitūras. bet tas jau nenozīmē, ka virsplecu dekoratīvajā elementā zobratiņi būtu pārstājuši griezties... tad nu gala beigās nolēmu nedaudz iepirst savā smilšu kastē. un ne gluži par to, kas ir noticis, kas vēl nav pierādīts un kuram ir vai nav taisnība un kā es vērtēju tādu vai citādu rīcību. vienkārši esmu pārāk liels ciniķis... bet nu te pat cibas ārēs tika piesaukti instinki, bioloģija un dzīvnieku uzvedība u.t.t.... tad nu es par to piesaukto, bet ne par pašu notikušo.

ir vecāku instinkts un tas liek rūpēties par mazuļiem. dabai vajag, lai pieaugušie īpatņi nodrošina maksimāli labus apstākļus, lai mazulis spētu sasniegt dzimumbriedumu.
dzimuminstinkts uz mazuļiem nedarbojas.
dzimuminstinkta apmierināšana ir tad, kad ir divi griboši.
ja viens ir negribošs, bet kopošanās notiek, tad tam nav nekāda sakara ar dzimuminstinktu.

kā te jau cibā tika minēts, tad runa ir par varu un tās demonstrēšanu. vienkārši es zinu, ka dzīvniekiem, sabiedriskās struktūras uzturēšanai barā, tiek izmantota arī kopošanās. proti, patriarhālām sugām, kur tēviņi ieņem hierarhijā augstāku stāvokli ir tiesības izdrāzt tos dzīvniekus, kas ieņam zemāku stāvokli (tēviņus, mātītes, mazuļus...). jebkuru zemākesošu īpatni, ja ir sajūta, ka vajag parādīt tam pienācīgo vietu barā. cilvēku sabiedrība ir baru kopums. sabiedrībā darbojas cilvēku radītie likumi. barā darbojas dabas radītie mehānismi... ja Homo sapiens pārstāvjiem virs pleciem esošā pumpa pilda tikai dekoratīvas funkcijas, tad šādu īpatņu pārstāvētā barā valdīs tie mehānismi, kas ir dabā sastopami sociāliem dzīvniekiem ar primitīvu sabiedrības uzbūvi.

P.S. un, jā, šodien man nav nekāda noskaņojuma ieslīgt diskusijās.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba