laiks skrien kaa stirnas

....kaa stirnu buki. :)
Kino kino kino.
Maz kino. Ne taados daudzumos, lai sajustos paeedis.
Vienu gan es noskatiijos. Neatceros, kaa vinja atliida liidz maniim. Bet 2017.gads, Francija - Daddy cool. Par taadu diikdieni Adrianu, kursh uztaisiija savaa dziivoklii gandriiz beernudaarzu. Vienkaarshais kino, kuram cauri vijaas muuzhiihgaa teema - attieciibas.
Vakar mans baroneses tituls tika mainiits. Tagad jau es esmu graafiene. Veeru valjaa vikipeediju un lasiiju, kas buus naakoshais. Hercogiene. Bet sho kino jau esmu redzeejusi. Keira K. man vienmeeer asocieesies ar Annu Karenjinu, Hercogieni, Atonement , pride&Prejudice - vienmeer mokas ar miilestiibu.
Taatad pie shii briizha titula paliekot, tika panjemta filma ar tieshi taadu nosaukumu The Countess. Es neteiktu, ka taada - mani aizgraabjoshaa. Interesantaakais tikai tas, ka galvenaas lomas atveidotaaja ir arii filmas rezhisore un scenaariste. Jaapameklee veel taadas kombinaacijas.
Un taa uz pauzes ir nolikta filma "Tevis te nekad nebija". Tagad kinoteaatros. Es to saaku skatiities veelaa vakaraa, bet laikam dienas nogurums man to neljaava vispaar saakt uztvert. Es atgrieziishos. Man veel ir jaaturpina skatiities Suitus un veselu rindu draudzenes ietektos seriaalus.
Taa kaa es aiz loga redzu sauli un aplikaacija chivina par siltiem graadiem gaisaa ( ne jau par alkoholu....aizliegts pagaidaam), tad filminjas gaidiis vakaru. Shodien ieksh Riigas lielais velo brauciens....
Galvenais ir saule. No taas rodaas energjija, domas gaishaakas, praats mieriigaaks, sirds arii.....

Comments

Janvāris 2023

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba