[info]pacifiste rakstīja
30. Marts 2016, 00:07

It kaa pilnmeeness aiz loga nespiid..... Bet vakar kaadi mistiski speeki mani vadiija... Labi, labi....ne jau speeki, bet veelme redzeet to filmu Hulding the man. Kameer es vinju meegjinaaju dabuut sev veelamaa formaataa, tikmeer mans PC saeedaas meeslus. Vaarda tieshaa noziimee. Bet kaa jau muusdienaas taas sauc - ljaunumprogrammas. Tikpat ilgi, cik es centos dabuut subtitrus filmai , tikpat ilgi es ciiniijos ar tiem baciljiem. Lasiiju , protams, pamaaciibas, atsauksmes utt. neesmu nekaads IT guru, bet tas , ka kompiitis bija kaku pilns.....bija skaidrs.
Ielaadeeju vienu anti programmu....skanee...minuutes 15-20 apmeeram. Un ar katru miinuuti uzskaitaas arvien vairaak un vairaak to sarkano rindu. Tuukstoshiem!!!! Tas man neviesa baigo ticiibu un ceriibu uz atveseljoshanos. Uninstall vienu un install naakosho. Nu jau aina skaistaaka.... un noraadiits, kur visi moshkji saliidushi. Bez lielas domaashanas spiedu uz "tiiriit".
Tika pieprasiits restarts. ok... Lai nu buutu. Palaidu exploreri....moshkju nav. Jess!!!
Secinaajums - filma par puishu miilestiibu Ievas versijaa nebija 2:02, kaa noraadiits, bet gan 2 stundas vakar....ar visu aarpraatu( un pa celjam ielaadeetu viirusu kalnu) un 2 stundas shodien ( beernam izpalika nepaijaata mugurinja). Un pluss veel 1 stunda filmas.
Es gaidiiju sho filmu netaa kopsh augusta..... Sagaidiiju...ar veselu juuru piedziivojumu. Tuvaakajaa laikaa es savu recenziju nerakstiishu. Vismaz, kameer nebuushu aizmirsusi par shiivakara glaabshanas operaaciju savam PC.

p.s. viena probleema veel palika. Programma MAIL mani suuta triis maajas taalaak - vienkaarshi neatveroties.

(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Janvāris 2023

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba