Dziive turpinaas

Laikam taadaa emociju uzpluudaa uztaisiiju sho diary.
Bet tas nenoziimee, ka kopsh augusta neesmu skatiijsies filmas, klausiijusies muuziku, skatiijusies teaatri un dziivojusi vispaar.

Parasti jau visus radushos iespaidus un domas izklaastu epasta veestulee savam kungam. Vai arii izrunaajamies pa telefonu.
Sarakste ar vinju , va teikt, ir veel viena dienasgraamata.
Ja man kaadreiz dziivee radiisies laiks un iedvesma, es visas veestules paarveertiishu skaistaa staastaa. Shobriid es nezinu,kaadas buus staatsa beigas , taapeec nav jeegas saakt rakstiit. Kaut arii mani fascinee neparedzamais.

Vakar vakaraa liidz maniim nejaushi ( taapat kaa jebkura cita filma )nonaaca "Piedoshana" ( Atonement ). Vieniigais, ko es vareeju dariit peec filmas noskatiishanaas, ir domaat par vaarda "piedoshana" jeegu. Uzreiz naak praataa kaadas asociaacijas ar bazniicu. Vieniigaa reize, kad biju bazniicaa ( ekskursijas neskaitu), izrasiija manii virkni jautaajumu. Pareizaak sakot, atskaarsmi, ka es neko no taa nesaprotu. Un tad es dabuuju komentaaru par to: "ja Tu neiemaaciisies lietas uztvert ar dazhaadaam manjaam, Tev dziivee buus gruuti". Taada bija sveetdiena 6.martaa.... Orala, moraala spaardiishana. Bet peedeejaa gada laikaa es sho "audzinaashanas" metodi jau esmu pienjeemusi. Parasti es klausos stundas chetras, seshas, astonjas..... Man ir ilgama laikam domaajamais, gemojamais, izmetamais, panjemamais. Es pat par filmu sizhetiem tik ilgi nedomaaju. :)

Shodien aaraa iists pavasaris..... Ja vien mani atakal "nepanjems" kaada filma, tad izbruakshu rinjkji ar velo. Vakardien atklaaju savu sezonu ar maziem 7km.

Comments

Janvāris 2023

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba