Shaitans' Journal - Day

Friday, September 5, 2003

5:01PM - Shitas labs!

Es esmu apslimis, un tas nav labi.
Satiku paaris 7 gadus neredzeetus draugus, un tas ir labi.
Lasiiju shito ,[info]usershutup zhurnaalu, un tas bija taa.. apmeeram diezgan sakariigi!
Ko gan nevareetu teikt par shito postu, ne?
Kas veel, khrm!:/
Nokachaaju CopLin muuviju kas bija diezgan forshi, bet tas taa.
Nav ko dariit, bet riit buushu vesels un tas ir ok.
Hmmz, naakam piektdien gan jau buus forshi un tas ir forshi, bet ja padomaa par to, kas gaida pirmdien nav labi, jo lekcijas saakaas jau 8.30 which generaly sucks.


'Motherfucker!'
/Snuup Sabaka/

(comment on this)

5:16PM - Esmu te un shiten!

I'm da shit!
If u know wad I mean, hoe:)
Im 'ere and I'm t'ere
Let da Sin Begin!

(comment on this)

5:41PM - Aizmirsu piebilst!

Es sveetdien biju iedzeeris, dazhi mani satika un priecaajaas =)
Jaauzzin shis tas par koorporaacijaam..
G mani pilniigi piedraazh bet nu neko
A gribat normaalu postu? Nu davai... sanjemiet:) Un taa kaartiigi baudiet, jo daudz shitaadu nebuus, bet tas tikai taa, lai paraadiitu, ka arii shito es speeju.
Sen neesmu neko rakstiijis zhurnaalaa un domaaju, ka dereetu sho to iebliezt, galvenokaart, lai citi pakomentee ne jau taapeec, lai kaadam ko staastiitu:) Es arii palasiiju dazhaadus journaalus pats un konstateeju, ka dalja tautas skiet sakariiga, tikai vajadzeet redzeet sejas, tho. Nu luuk, kas tad notikaas taads shonedeelj un vispaar peedeejaa laikaa? Nu notikaas nekas cits, kaa tas, ka es smagi piedzeeros sveetdien un visi tie aristotelji un runas man ir miglaa.. skiet ka es nekur nebiju, bet nevaru skaidri pateikt. Bija tur tie sveetki, satiku paaris meitenes, izlietoju cik nu apstaaklji atljaava un devos uz Paardaugavu pie [Unknown LJ tag] guleet bet tur izdomaaju (tajaa briidii biju ar draugu [Unknown LJ tag]) ka jaavelkaas uz Purvciemu nu tad tur arii aizvilkos, izguleejos, no riita netiku uz pirmo lekciju un tas ir labi:) Pirmaa bija jaanobasto. Nu taax, kas veel, visu nedeelju meereni maaciijos un biku pie kompja, neko nopietnu. Treshdien apslimu, jo laikam aukstumaa pie valjeeja loga guleet, tad no riita suni vedot aaraa paarsalt un tad veel saldeejumu normaali uzkost, nav veseliigi, bet nu nezinu. Tagad seezhu kaa juus visi journaalisti, bet nu iligi es te nebuushu, juutu, ka iet uz labo pusi un driiz varees liist aaraa. Vecmutere zvana aardaas kaut ko... an' i'm like.. wuteva! TVnetaa izlasiijo sho labo stafu, kas daudz ko manaa dziivee izskaidro (daudz ko labu protams)
'...' neatradu vairaak, bet katraa zinjaa tur civleeki bija sadaliiti 2 kategorijaas (rulliigie un nerulliigie) un pastaastiits kapeec vieniem veicaas un kaapeec otriem neveicaas. Paarsvaraa bija norakstiiti visi tie, kas par suudiem uztraucaas un vispaar streso kaut ko un nav paarliecinaati, ka dziivee vinjiem veiksies. Tie tad arii par taadiem luuzreiem izaug (SBT).
Kur paliku?
Jau kopsh ceturtdienas maajaas esmu, shodien viss kas izpaliek, bet kaadu briidi negribeetos redzeet nekaadu alkoholu taa ka buus ok.
Nu davai.. naakamais shitik garais posts buus ilgi jaagaida (laikam). Ja nu peekshni es nepaardomaaju.
Ceru ka smeelaaties gudriibas, nobeigumam var iepleest kaadu quotu no sevis, vot tik izdomaashu
.
.
.
shitas gan nebuus no manis, nezinu no kaa tas bija
"I'm actually easy to get along once people learn how to worship me!"
Aiii?
Respect!
Peace out!

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day