Shaitans' Journal - Day

Wednesday, May 7, 2003

10:23PM - Būs ko lasīt:)

[info]ref ietekmē laikam sākšu atkal šiten kaut ko drukāt tikai vot prikols tāds, ka nezin, ko drukāt. Bija laiks, domāju... o, cik kruta būs, pastāstīšu tagad, ka skatos pornu, nez vēl ko daru, rīt dzeršu un parīt veel hz ko darīšu. Nemanot tas brīdis pagāja.. pēc trim dienām. Mani vispār savu mūžu visas "LIELĀS" iedejas saista 3 dienas +/-. Tā arī es vispār aizmirstu, ka biju te kaut ko iesācis darīt, bet tagad, kad atcerējos, liekas, ka nebūs daudz ko rakstīt, jo nekas īpašs (lasi: manas ievērības cienīgs) pēdējā laikā nenotiek. Tomēr centīšos kaut ko izspiest, jo pēc www.deir.lv jūtos tukšs, atbrīvots no domām un līdz ar to raizēm un gaidām... jocīga sajūta, iesaku izmēģināt. Var jau būt, ka tas nav skolas efekta, bet manis paša pārliecības radīts stāvoklis, bet mani tas apmierina, kaut gan brīžiem liekas, ka tas nav uz labu. Nav kā agrāk, značit slikti.
Tikko sāka skanēt Yello - Single Bells, heh. Playlistā jau pus gadu, bet dzirdu pirmo reizi, nekad nebiju saņēmies noklausīties, cik jocīgi. Tomēr ir tā, ka tieši šāda mūzika ierokās manī līdz sirdij:))
Aizvakar biju nolikt puķes pie Brīvības pieminekļa - tas tiem, kas nezin. Jutos tajā brīdī es ļoti labi, izjutu savu valsti, stāvot uz pieminekļa kāpnēm izlasīju uzrakstu "Tēvzemei un Brīvībai" un šoreiz tas skanēja reāli savādāk.
Rīt braukšu pīpēt ūdens pīpi, parunāt, cerams ka būs par ko. Pagaidām joprojām sāp ceļi, kas ir reāli jēli pēc kārtīgas izlēkāšanās (pirms 2 dienām) "kuģī", Esplenādē. Iesaku... 15 minūtes neaizmirstamas jautrības.
Pisu shodien 2 reizes, Young Zee - That's My Nigga Fo Real arī ļoti labi vakarā klausās, davai.
Jā, jā iekačā,
Ozols smagi izsūkā
Gan domā, gan lirikā,
Labi, ka nepiedalās Talantu Fabrikā
Savādāk visai Latvijai viņā būtu jāklausās!
(Lasi: Esmu redzējis 2 Talantu Fabrikas sērijas, nepilnīgas... tas mēsls mani nav sagrābis, kā pusi LV)

Current mood: hopeful
Current music: Zhuki - Jogurti.mp3
(3 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day