ozolkoks

[info]ozolkoks @ 00:57: zinātniskais pētījums.. :D
2/3 daļas teksta fragments:

"Viens no pašiem sāpīgākiem jautājumiem vīru spēlēs ir jautājums par garumu. Teju vai visi pusaudži ir samērījušies ar "draudziņiem" izmantojot lineālu vai kādu citu atskaites vienību. Nav brīnums, ka atrodas līdzekļi zinātniskiem pētījumiem, kas izzina dzimumlocekļa garuma un pilnvērtīga seksa sakarību.

Zinātnieku grupas veic mērījumus un apkopo gūtos rezultātus. Tiek iztaujātas arī pētījamo objektu partneres. Visiem pētījumu rezultātiem tiek piemērotas sarežģītas standartizēti sistēmiskās pieejas. Un tad jau ir lieki smīnēt un teikt, ka visai šai jezgai nav itin nekādas nozīmes, ka mīlestība jau nenāk ar lineālu rokās, ka galvenais, ka tikai cilvēks labs un peņa garums nespēj ietekmēt personisko biznesu.

Ko vēsta pētījumi?

1995. gadā Kalifornijā tika veikts apjomīgs pētījums, kura ietvaros veica vīriešu dzimumlocekļu mērījumus lielā populācijā. Pētījuma gaitā bija iespējams izskaitļot vairākus faktus:

* vidējs vīrieša neereģēts penis ir: 8,9 cm garumā un 9,9 cm apkārtmērā;

* erekcijas laikā vidējs vīrieša peņa garums svārstās no 7,1–18,3 cm;

* vīrieši, kuru penis uzbudinātā stāvoklī ir īsāks par 7,1 cm vai garāks par 18,3 cm ir tikai 2 % populācijas.
Zinātniskie pētījumi parādīja, ka erekcijas stāvoklī vīrieša penis palielinās, tā sacīt — atgriezeniski proporcionāli neereģētajiem izmēriem, proti, "mazie " peņi palielinās vairāk kā tie, kuri neuzbudinātā stāvoklī skaitās lieli.

Ar dzimumlocekļu izmēru pētījumiem nodarbojušies arī zinātniskās seksoloģijas pamatlicēji, slavenie amerikāņu seksologi Māsters un Džonsone. Viņi sadalīja pētāmos vīriešus divās grupās: pirmajā ietilpa vīrieši, kuru dzimumloceklis neuzbudinātā stāvoklī bija vidēja garuma — 7,9 cm, bet otrajā — 11,2 cm. Erekcijas stāvoklī pirmās grupas vīriešu dzimumlocekļi palielinājās vidēji par 85 % ( līdz 14,7 cm), bet otrās grupas vīriešu peņi ieguva tikai 47 papildus procentus, tādējādi palielinoties vidēji līdz 16,5 cm. "

piebilde:
"
Tam ka visi satraucas par to vai spes sievieti apmierinat tad luk sievietes jutigakai organs atrodas apmerap 4-6 cm dziluma!
"

secinājums:

tak nav ko satraukties par to ja tev gadījies mazs 'draugs', baudai izrādās vajag tik maz. :D :)):))
.......................................................................................................
bet ko tad darīt man? ,ja es tai laikā būtu dzīvojis kalifornijā un piedalījies pētījumā, tad iekļautos 2% cilvēku..

jauki apzināties, ka man ir retums, bet sasodīts, man tagad nedaudz jānogriež? jāsaīsina vai jādara vēl kas līdzīgs lai nebūtu pa.., jo izrādās, ka
"Sievietes maksts ir spējīga pielāgoties jebkuram vīrieša loceklim, sašaurinoties līdz vajadzīgajam diametram, taču palielināties tā spēj tikai ar grūtībām. Pie tam, visjutīgākā sievietes ķermeņa daļa ir klitors, kas sasniedzams ar pavisam nelielu locekli."

laikam vairāk būs jāstrādā ar pirkstu, lai netraumētu partneri.. :D:D:D:D

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba