ozolkoks

[info]ozolkoks @ 01:40: mazas pārdomas, kad atkal miegs nenāk un pilna galva..
hmm..no vienas puses it kā ir neliels nogurums, bet no otras puses nemaz gulēt negribas iet, jo galvā pilns ar visādām domām..un laikam jau tomēr arī sirdī maza sāpe par to, ka pieņēmu pāris mēnešus atpakaļ (istenībā vairāk nekā pāris, jo tas jau sen iezagās zemapzinjā-ko ta es, es jau nezinu..nemaku aij..)nepareizu lēmumu, kas ļoti tomēr ietekmē manu tālāko dzīvi..
kāds tad bij tas man lēmums? itkā jau te to varētu pavisam viegli uzrakstīt un nekas jau nenotiktu, bet ja šo tekstu netīšām izlasītu kāds attiecīgs cilvēks, tad uzreiz saprastu, kas es esmu, un to, laikam , vismaz pagaidām, es vēl nevēlos..

njā, bet skumji par to, ka nevarēšu tur vairs būt, jo laikam jau man tur patīk vēl vairāk, nekā es domāju un tur pavadītais laiks būs un paliks manā atmiņā forever..jo tas tomēr bij pavadīts ļoti labi.. nju es teiktu, ka esmu ar to apmierināts par 90 %, bet neesmu galīgi mierā ar to, ka pieņēmu šo nepareizo nostāju un beigu beigās arī lēmumu..
tas arī mani vislaik nomāc un neliek mieru.. laikam jau tik liels nemiers tieši sirdī plosās, jo sasniedzu 2. mērķi, taču tagad vnk uztraukums par šo to..
ar to protams var tikt galā, un ir jātiek, jo savādāk nevar būt, bet tomēr tāds ir..

kāpēc?.. jo dzīves pieredze šajā zinjā ir nelāga ,..nekad nekas īsti nav sanācis, kur nu vēl ilgstoš..
bet šorreiz ir pavisam savādāk..šoreiz ir galīgi un pavisam..līdz ausīm un pāri tajā visā iekšā..tik ļoti izteiktas šis sajūtas man nav bijusas un vairs noteikti nebūs, jo tik īpaš cilvēks kā viņa vairs tiešām nav, vismaz priekš manis ne...
nejau tas ārrējais skaistums ir tas svarīgākais un noteicošais, bet gan tas iekšējais..tā labestība, mīļums, dvēseles gaišums..siltums un burvība, kas staro no viņas..viņas raksturs un dzīves uztvere..viņas sarežģītais prāts un reizēm grūti izdibināmās domas, bet toties 90% loģiskas, interesantas,sarežģitas un saprotamas.. :))

tas, ka mēs ar viņu varam būt kopā forever es jau jutu sen, bij tāda iekšēja sajūta..un tā ir arī tagad,es varu teikt droši, ka MĪLU un darīšu visu, lai ar viņu būtu kopā..njā,itkā vajadzetu būt tad arī 100 % pārliecinātam par vinjas jūtām, toties neesmu..kāpēc..nju varbūt par maz mēs viens otram ko jauaku un mīļu pasakam ..vispār joprojām pārāk maz runājam..kāds(ja nu šito lasa) varbūt padomās, ka mēs vairāk daram ko citu, ja jau maz runājam, bet tā arī nav.. sex mums vēl nav bijis, lai gan drīz jau būs gads kā esam kopā..kāds teiks, ka neesam normāli, nju lai jau..bet tas nav obligāts pasākums..tas jādara tad, kad to vēlas..Abi, nevis viens..jo citādi nekas labs tāpat nesanāks..nju jā, reizēm jau ir grūti to vēlmi pārvarēt, bet līdz šim ir izdevies un paralēlas saistības nav bijušas, lai gan ir bijusas domas par to, to nenoliegšu, jo tomēr ja tas ir bijis, tad to tomēr gribas..:)

aij, bet kur es te tā aizrunājos..gribēju teikt takš pavisam ko citu.. :D


...tātad,gāju ar mērķi, pareizāk diviem, tos arī izpildīju, varētu teikt - vienu par 100 % un otru par 95 % :)

bet manos mērķos nebij tas pats svarīgākais, kas bija vajadzīgs, jo pats tam īsti neticēju,pareizāk neticēju arī, un tāpēc pamatīgi palaidos..šaize nu, bet ko lai dara,laika mašīnu vēl neesmu izgudrojis..
tagad vnk tas jāaizmirst, atstājot ttikai atminjās visu to patīkamo un labo un dzīvot tālāk uzstādot jaunus mērķus, kurus sasniegt un neapstāties, kamēr tie nav sasniegti..un tad atkal jaunus..

njā, viens no tādiem mērķiem..papusei sapnis, jo šie ekonomiskie apstākļi valstī nav tie labākie, lai to sasniegtu..

nju īsumā par to vienu nedaudz..
tātad,ir pašam sava teiksim tā - viesu māja vai atpūtas vieta..protams, blakus jābūt ūdenim, šajā gadījumā plānā būtu ezers ar salinju, kur varētu izveidot arī visu nepieciešamo atpūtai uz ūdens, tai skaitā arī makšķērēšanu pēc pāris gadiem no ezerinja izveides..
blakus ezeram būtu normāla izmēra pirts..plānoju divos stāvos, pareizāk trijos, jo gribu arī pagrabstāvu..
-1. stāvs - sauna, džakuzi,telpa biljarda spēlēšanai.. kaut kā tā
1. st. - pirts, kamīnzāle ar lieu galdu.. pirts piem kādiem cilvēkiem 5-10 un zāle līdz kādiem 30 cilv.
maza virtuvīte, protams, tualete un duša ar.
2.st. - dažas guļamistabas atpūtai,balkons uz ezera pusi..

njā un tad vēl doma būtu blakus, pareizāk zem viena jumta ar pirti, tādu mazu sporta zāli.. kādus 10x20 m ,
kur uzraut basīti un ko citu.. reizē arī izmantojamu kā deju zāli lielākos pasākumos.. vai tusiņiem :))
protams ar visu aprikojumi..pāris lāzereim, dumu pūtējam un dažām 1000 w tumbām :))protams dažas citas nepieciešamās lietas, bet tas tā..

aij, jau atkal pa garu sanāca.. :D
nju vispār vieta jau man ir zināma, kur to visu bliezt augšā, vajadzīgi tik baigie līdzekļi kas varētu būt ap 20-30 tūkst. Ls :)):))
tāds nieks vien ir, ne? :D

vsjo, tagad gan jāiet gulēt.. citeiz moš uzrakstīšu, kādi vēl man plāni galvā briest.. :))

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba