oudain

[info]oudain @ 11:58: iists wiirietis?
sts vīrietis vispirms ir cilvēks, kurš nodrošina sievietei visus apstākļus, lai viņa varētu izpaust sevi. Viņš ir iecietīgs pret viņas sievišķīgajām vājībām, ir galants, un viņu pastāvīgi valdzina sievietes šarms un neprognozējamība.

Īsts vīrietis pret sievieti ir ļoti maigs gan vārdos, gan darbos, gan nodomos. Viņš nekad nebūs rupjš pret sievieti, vienmēr savaldīs savas dusmas un nekad nepazemos to. Īsts vīrietis neliks sievietei kaut ko darīt pret viņas gribu, nekad neliks tai raudāt un nožēlot to brīdi, kad sastapusi viņu.

Īsts vīrietis attiecībā pret sievieti nekad nezaudēs savu pašcieņu. Viņš sievieti pieņems tādu, kāda viņa ir – ar visiem viņas trūkumiem un pozitīvajām īpašībām, nevis mēģinās to pārveidot pēc sava prāta.

Īsts vīrietis cenšas izzināt visas sievietes vēlmes, lai padarītu to par vislaimīgāko sievieti pasaulē. Viņam vispirms būs svarīga sievietes labsajūta un labklājība un tikai pēc tam savējā. Viņš vienmēr palīdzēs sievietei, saudzēs un lutinās viņu (cik burvīgi!). Īsts vīrietis mīlēs savus bērnus tikpat stipri, cik mīļoto sievieti.

Īsts vīrietis sievietei vienmēr būs blakus, lai to aizsargātu, un nekad nepametīs to vienu nelaimē. Viņš pasniegs tai roku grūtā brīdī, kad kādu iemeslu dēļ sieviete būs zaudējusi dzīves līdzsvaru.

Īsts vīrietis ir uzticīgs, atklāts, runā par savām jūtām un nebaidās atzīt savas kļūdas. Kļūdīties ir tikai cilvēcīgi…

Īstam vīrietim ir tikai viena īsta sieviete, viņam nav vajadzīgas mīļākās, jo viņš ir īsts vīrietis.
Es ceru ka man kaut kas ir no iista wiiriesha!

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba