prudence

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:52:
    pamatīgs miers.
   jocīgi vienā dienā divreiz pa kārtīgo vilties savos cilvēku vērtējumos. viens vērtējums no laba uz sliktu, bet otrs bija absolūti kļūdīgs. to pirmo man apstiprināja saruna, kas lika man apjaust savu otro kļūdīgo iespaidu. par to pirmo vienalga, jo jāatzīst, ka visi cilvēki ir liekuļi. 100% . vēl es apjautu, ka man vieglāk ir sarunāties, ja vārdu ''Dievs'' nomaina ar ''liktenis'', jo nemaz i nezinu, kas tas Dievs tāds ir. vēl es biju aizmirsusi kā ir nosalt, pašai to nepamanot un smieties gandrīz vairāk nekā sarunāties.
   bijām pie Didža un Brieža, kuri arī pie Ministru kabineta mitinās. ir nolemts - no ceturtdienas uz piektdienu [ja viņi paši vēl būs izturējuši] arī es tur pārnakšņošu. apnicis vienmēr tikai ekrānā skatīt vai kaut kur presē lasīt kā ļaudis arī manā vārdā mokās. apnicis gausties un gudri spriedelēt. MĒS VARAM SASNIEGT PĀRMAIŅAS TIKAI KOPĀ! bet ļaudis ir tik slinki, ka pat neuzdrošinās noticēt, ka kaut kas ir darāms lietas labā, kur nu vēl atteikties no ērtībām, lai balss tiktu izteikta skaļāk. iesaku Jums vismaz apciemot varoņus teltīs - garantēju interesantas diskusijas.
   
http://www.youtube.com/watch?v=M7f-N8BxDkI&feature=player_embedded

   diena galīgi traka, bet nenoliedzami interesanta bija.

P.S. rītdiena jau vēsturiskā ziņā pavisam jocīga gaidāma, jo 1943.gada 8.decembrī piedzima ekstravagantais Džims Morrisōns, BET 1980.gada 8.decembrī tika nošauts bezgala lieliskais Džons Lennons.




Mūzika: Incubus - Here in my room
Powered by Sviesta Ciba