Feb. 7th, 2007 @ 12:30 am regejs jazz un papas
Current Mood: censhos neaizmigt
Current Music: manu chao

(ar dazhu dienu atkaapi..)

muusu pirmaa diena bez pajumtes
pa dienu izdodas aizskriet liidz i-kafee, kur izlasu meilu no basista. shodie koncis sarmiento parkaa - tipa regejs. nu laib, taa ka mums taapat nekaa abaak dariit nav ko nolemjam doties. peec tam kad laimiigi ir izdevies atstaat somas sporta zaalee pieseezham lai ieriitu bulkas u uzdzertu kolu (lai nenaaktu miegs - kaa vecajos laikos!) un taa nu dodamies parka mekleejumos. visupirms uzduramies ielu festinjam ar bungaam un dejaam, kas laternu gaismaa izskataas visai iespaidiigi, tachu taa kaa esam gana noraizeejushaas lai atrastu Kolo (bsistu) tad ilgi nekaveejamies.
nu jaa, parks. buenosairesas izmeeriem laikam tas ir pietiekami preciizs apziimeejums, tachu arii parka izmeeri ir taa tiiri neko. piesienamies k-aadiem vieteejiem un aidaa!
mm, kkaads rokjiitis izraadaas skanam gaidiitaa regeja vietaa - nu bljin!! pie tam arii Kolo neizdodas ieraudziit. izmisumaa aizsuutu zinju nabaga pianistam un peec vinja gan piktaas atbildes saprotu ka labi laikam diezko nava.. bet jau peec paaris minuuteem saak skaneet regejiigaaki ritmi un nez no kurienes peeksnji paraadaas arii basists. koncim - tiiri vai ne vainas! lai gan skaidri manaamas ietekmes no forever will be Boba un ub40, bet tiiri dejojami (par spiiiti tam, ka koncha vieta stipri atgaadina ogres estraadi vai kko tml).
labu briidi izmekleejushies gjitaaristu (Efra sho deevee) dodamies maajup -ti,. pie kolo braalja shaii gadiijumaa. pa celjam pakjeram alinju un - peec briizja es duetaa ar basistu jau rauju papu dziesmas valjaa! eh cik labi kaut biku iemaaciities no taas meeles lai kaut padziedaat vareetu!
nokaveejamies minuutes 20 bet tomeer sastopam solistu un vinja draugu ar beibi. un peec briizja attopamies nelielaa uukjii kur garmatains puisis speelee sintjiku un dzied - bet paarsteidzoshi labi tomeer. izraadaas arii esam shameejo draugs un bijushais grupas biedrs. pie tam arii uukjis gana omuliigs - pa dienu i-kafee.
pamazaam alinju malkojot peec miilas maukas hui un priekaa Kolo iemaacaam arii paldies un meeness savaa valodinjaa. un Eliina jau lido.. mja, Peloshka ar vinju dara briinumus..
otraa dalja ir improvizaacija - pie taustinjiem tas pats garmatainais puisis, bet tad izraadaas ka basu speelee kolo, pie gjitaras pielikts draugs (bez beibes) bet perkusijas - Pelado (tak solists!)!! - un veel pirms briisnjinja shie tak apspriedaas ka ir nezheeliigi piedzeerushies! ik pa laikam te uzveedii ari paziistamaa saldenaa smarzha un kaadaa briidii ar visaam personiigajaam iekshaam sajuutu taas aromaatu un garshu..
improvizaacijas - jau liidz pus6iem riitaa un veel joprojaam nav ne jausmas kur atluuziisim..
About this Entry
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: