oldambera - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 2nd, 2008|12:51 am

oldambera
tikai nieka 3 mēnešu laikā, kurus esmu kopā ar viņu, visa mana dzīve, visa es esmu mainījusies.
man vairs ta īšti nevajag neko, man vajag viņu un visu to, kas saistīs ar viņu. man vajag viņā saskatī laimi un darī viņu laimīgu.
es mīlu viņu tik ļoti, ka sažņāudzas sirds. es mīlu tik ļoti, ka reizēm pietrūkst elpas. es mīlu viņu tik ļoti.. vair.āk par visu. viņš ir vienīģais, kuru esmu tā mīlējusi un , iespējams, vairs spēšu kādu tā mīlēt. viņš ir kļuvis par manu dzīvi un svarīgāko, dārgāko, kas man ir un kādreiz ir bijis. es mīlu viņu tik ļoti, ka baidos pazaudēt. es mīlu viņu tik ļoti, ka esmu greizsirdīga pat uz vēju, kurš spēj noglāstīt viņa maigo vaigu, kad manis nav līdzās, sēj maigi un neuzbāzīgi skūpstīt viņa pufīgās lūpas, kad manis nav līdzās. es viņu mīlu tik ļoti, ka nespēju vairs iedomāties savu dzīvi, nāķotni bez viņā, un pat nevēlos iedomāties!

reizēm ir tik grūti pieņemt sāpīgo, kas pasacīts, sāpīģo, kas izdarīts, sāpīģo, kad piemirsts, sāpīgo, kad neievērots, sāpīģo, kad pietrūkst. bet ar savu mīlestību izskaužu tās sāpes. es vi.ņu vnk mīlu pārāk stipri. es mīlu viņu vairāk par sevi.

kaut mēs nepadotos!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.