oldambera - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 6th, 2007|09:39 pm

oldambera
es skatos tur, kur Tev vajadzētu būt, taču Tevis tur nav. Tu esi prom, darbā, komandējumā. Mazliet vēsi un tukši bez Tevis, bet vienīgi tāpēc, ka es tik ļoti alkstu, lai mani kāds apskauj un pasaka, ka viss būs kārtībā. Un es velos, lai to izdari Tu, taču Tevis šeit pagaidām nav. Un es novēršu skatienu no tukšā krēsla, no tumšā istabas loga, kurā vakaros vienmēr deg tā sārta gaisma, novēršu skatienu no pretējās ielas trotuāra, pa kuru Tu rītos liec savu soli, klausoties mūzikā, pārdomājot dienas plānus un ikdienas sīkumus.. bet Tu drīz atgriezīsies un es nezinu vai vēlos vēl raudzīties tajā, vai vēlos raudzīties Tevī, jo vienīgi tad, kad Tevis nav, vienīgi tad man Tevi vajag.. vienīgi tad man trūkst Tava siltuma, lai arī kur Tu būtu- man vnk ir jāzina, kur Tu esi un vai ar Tevi viss ir kārtībā.
Tu piedāvāji man braukt Tev līdzī kādā no komandējumiem, taču es nebraukšu, protams. Es giadu to brīdi, kad mēs atgriezīsiemies kalnos, kad mēs atgriezīsimies tajās vietās, kur uzsākās tas viss, lai mēs beidzot varētu to arī izbeigt tur. lai beidzot mēs tajās pašās vietās un situācijās novērstu skatienu uz mūžīgiem laikiem, kur mēs pacēlām acu skatienu vienā līmenī ar otra, ļaujot ieskatīties dziļāk otra dvēselē, paverot durvis uz savu savām sirdīm ,emocijām, vēlmēm un sapņiem, kļūstot maigi un viegli ievainojami.

par ko Tu domāji, skatoties šo izrādi? Tu sēdēji zāles otrā pusē, tajā ieliekumā, kas ļāva mums raudzīties vienam uz otru, prožektoru apgaismotiem, mums nemiba skatienam citur kur bēgt.. man šķiet, ka Tu domāji par viņu un es nedomāju par Tevi vai kādu citu, es neiedomājos, ka tā esmu es un kāds man pazīštams, es vnk skatījos izrādi.
es esmu nelaimīga, vientuļa un .. esmu salaidusi visu dēlī un neredzu izeju no ta visa. Man tik ļoti vjag, lai Tu mani apskauj, lai Tu pasaki, ka viss būs kārtībā.. vienalga- kaut vai, ja Tu to nedomā un nesaki no sirds, man ir vienalga.. galvenais, lai Tu apskauj un pasaki.

un nē, mums kalnos nekas neatsāksies vai neradīsies.. Tu un es to nepieļausim. un punkts.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.