oldambera - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

yeah Apr. 27th, 2007|01:32 am

oldambera
simtiem reižu es lūdzu, lai Tu man iaizved prom. Simtiem reižu es vēlos un sapnī saucu Tavu vārdu. simtiem reižu kaislē jūtu Tavu dzestro elpu sev uz kakla un pārējā ķermeņa.. simtiem reižu Tu prietrūc man un Tevis ir par dauz. Simtiem reižu Tu esi man pasaule un esi man nieks. Simtiem reižu Tu esi viss un neesi nekas. Simtiem reižu solos aizmirst un nekad nepiedot. Simtiem reižu es neaizmirstu un vienmēr atceros. simtiem reižu es Tevi mīlu un nekad nebeidzu mīlēt. Simtiem reižu Tu piederi man un e spiederu Tev. Simtiem reižu es vēlos, kaut spētu mainīt savu dzīves kļūdu, domāju par to, kā būtu, ja nūtu. Simtiem reižu es dziedu un domāju par tevi. Simtiem reižu Tu esi man viss un esmu tev niecība. Simtiem reižu Tu esi mana pasaule un es esmu Tev smilts graudziņš.. simtiem reižu, mans mīļais.. simtiem reižu esmu Tev devusi, ņēmusi, sniegusi, darījusi visu, bet nekā.
Ļauj man bēgt un Tavu elpu savā krūtī vairs nesajust. Ļauj man skatienu novērst no Taviem logiem, no Tava maigā acu skatiena, no Tavas balss savu dzirdi vērst prom.. ļauj man aizbēgt no Tevis un tā visa.. ak lūdzu, es mīlu, bet tas ir jau par daudz. Tu liec manīt, ka nicini, bet mīli. Es lieku manīt, ka icinu, bet mīlu. Tu aizbēdz. es aizbēgu, Tu atskatījies.

Tu šodien biji tik tuvu. Tu šajā mirklī piederēji man. Tu ieskatījies man acīs un biji man.. atkal Tu uz mirkli piederēji man.

ak ļauj man beidzot aizmirst par Tevi, ak mīļa pasaule, ak ļauj..

ļauj man darīt laimīgu Tevi. Ļauj man darīt laimīgi Tevi, Tevi, Tevi, Tevi, Tevi..
Tu esi visa mana pasaule, Tu esi visa mana dzīve. Tu esi viss, kas manā dzīvē sastopams un iespējams.

un vēl aizvien es ticu, ka kādu dienu Tu man atkal piederēsi un kādu dienu es atkal piederēšu Tev..

es m.īlu Tevi tik stirpi kā vēl neko. Mīlu Tevi tik stipri kā vēl v°nevienu..

es aiziešu mirklī un pārtraukšu elpu. ak lūdzu ej un nesauc mani vārdaā!
ļauj man cita vārdā mirt un tēvreizi saukt.

ļauj man brīvi Tavu vārdu saukt. saukt vejā, saukt gaismā un luminiscējošā dvesma..

Tu vari darīt it visu, tik nesaki, ka Tev ir vienalga. Tava stāja šodien, Tavas acis šd°odien, Tavs skatiens šodien un izteiktie vārdi šodien... es gribu, lai Tu esi man viss.. lai atkal esi man viss, lai apliec savas rkas ap mani un saki, ka mīli un saki, ka skumsti un saki, saki, saki.. man jau neko vairāk kā vr°ārdus šodien nebvajag.. tik saki, ka pietrūkst un saki, ka trūkst.. un saki, ka ilgojies un saki, ka esmu skaista.. un saki to visu pārējo, ko todien pie upes man glaimojoši teici..

un atkal kādu dienu es gribu bļaut, ka man pieder pasaul!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.