oldambera - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 3rd, 2007|08:13 pm

oldambera
tad nu es turpinu.. :)

un tagad es klausos dazhaadas citas dziesmas.. un man traapaas taadas, pie kuraam naaakas padomaat un aizdomaaties..
un taa nu es seezhu Annas istabaa, pa kuras logu paveraas lielisks skats.. un es juutu to sajuutu, kura apvij muusu " ljauno stuuri" , kur mees muuzhdien tikaamies un shkjiiraamies.. un veel aizvien ejot tam garaam, paarklaaj savaadas sajuutas.. vienmeer shkjiet, ka otrs vai nu gaida tur, vai steidzas satikt.. un taa Tu paej garaam un nesatiec.. un tad Tev pietruukst.. nu ne jau taa prietruukst, bet taads kaa tukshuminjsh neliels.. un Tu nemaz neapzinies, ka tas ir otra zaudeejuma un truukuma deelj.. :)

................

un shobriid, tieshi shajaa mirklii man pietruukst Tava apskaaviena, miiljais! man pietruukst Tava pieskaariena un miilas pilnaa skatiena.. tik tuva, tuva Tava sirds.. un siltums, kas apskautu mani kaa toreiz.. man pietruukst Tevis.. un tieshi shajaa mirklii es juuku praataa, es.. es nezinu, tieshaam nezinu kaa lai tieku ar to galaa.. viss jau buutu vnk un sen jau izdariits, lai izbeigtu to vienreiz pa visaam reizeeem.. bet es nespeeju, jo Tev aizvien veel ir juutas.. liidz ar to.. izbeigties nespeej nekas..

es jau varu dariit daudz utt.. bet kaada motiiva vadiita?! man dariit daudz, lai atdziivinaatu to visu, kas mums reiz bija?! vai dariit daudz, lai tas izbeigtos, lai mees speetu dziivot briivi?! es vnk gribu kko dariit shajaa sakaraa.. jo shaadi tas nedrikst palikt!

un nu man atkal gribas Tevi apskaut un noskuupstiit- kaut tikai uz vaiga.. taadu vienu un nevainiigu buchu..

es vairs negribu neko teikt. man nav speeka.. un paaraak daudz emociju.. es nespeeju vairs..
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.