oldambera - February 8th, 2007 [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 8th, 2007

kaut kas notika [Feb. 8th, 2007|05:31 pm]
vai atceries to rakstu par to, ka ja es mirtu, ko es veeleetos?! vai atceries?

es biju uz kalna, lecu, kritu, 99% cilveekiem likaas, ka es vairs nepiecelshos.. es arii nepieceelos, jo man aizsitaas elpa uz paaris min, nevareeju paelpot.. manam acu skatienam paskreeja viss, kas reiz ar mani atgadiijies, neatgadiijies vai kaadreiz vareejis atgadiities.. visi, kurus reiz miileejusi, kuri man reiz bijushi tuvi utt.. un es vnk nespeeju ievilkt elpu, mani speeki izsiika, tas nebija iespeejams.. un tad es ieraudziiju vinja acis, vinjsh veeraas manii un juta.. vinjsh juta to, ka tas viss ir notietni, vinjsh apzinaajaas, kaads var buut rezultaats.. vinjsh skatiijaas tik dzilji manaas aciis. vinjsh shajaa skatienaa pateica tik daudz. tik daudz vinjsh vaardos man nekad neizteiks. es vinjaa jutu uztraukumu, ruupes, shoku, miilestiibu un visu paareejo.. un viniigi vinja deelj es apkopoju visus savus speekus un ievilku elpu, kura bija kaa pirmaa elpa shajaa pasaulee/ dziivee. taa bija tik saapiiga, taa it kaa sapleestu manas plaushas. un es sajutu savu sirdi, man izraadaas kaut kur pakruutee bija shajaa mirklii atdzimusi sirds. un tad es saaku atkal just.

vinjsh saaka ar mani veelaak runaat. smaidiija un skatiijaas aciis. vinjsh bija paarliecinaats, laipns un atveerts..

es ievilku elpu tikai taapeec, lai pieraadiitu, ka man vinjsh neko vairs nenoziimee, ka manis reiz veeleetajam vairs nav noziimes.. bet iedomaajies, cik ljoti tas bija savaadi.. tieshi vinja acis raudziijaas manaas, gluzhi kaa tajaa rakstaa..

man shkjiet, ka es vinjaa iemiileejos.. vai arii taas bija vecaas juutas, kuras es vnk nejutu vairs?! bet man shajaa iisajaamirklii pietruuka vinja visvairaak, kaut gan shis mirklis piedereeja mums.. kaut gan shajaa mirklii mees otram pateicaam visu, ko visu sho laiku mees nokluseejaam, ko mees nespeejaam atziit.. un taa tas viss arii beidzaas. nekaada turpinaajuma. nekaada iznaakuma. nekaa. un taa ir vislabaak. taa ir vislabaak mums.

bet shajaa iisajaa mirklii es jutu, ka vinjsh aizpildiija to tukshumu, kas manii visu sho laiku mita. un shis tukshums.. taa pildiijums, tas bija vinjsh..

Vai es vinju miilu? vai es tieshaam vinju miilu?!
shobriid es veeleetos buut kopaa ar vinju, bet tas ir tagad, sheit, un vieniigi shajaa sekundee..
linkpost comment

navigation
[ viewing | February 8th, 2007 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]