oldambera - December 23rd, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

December 23rd, 2006

Tev noderēs [Dec. 23rd, 2006|09:14 pm]
Kas jāsaka, to nevajadzētu noklusēt tikai tādēļ, ka tas kādu varētu sāpināt.(J.Kiršners)

"Ir sāpīgi runāt patiesību. Vēl sāpīgāk ir, ja esi spiests to slēpt." [Oskars Vailds]

Tas ir viegli - būt nepieejamam. Atliek vien novērsties no citiem - un vairs nebūs jācieš. Mēs vairs nepakļausim sevi mīlestības, vilšanās un sabrukušu sapņu riskam.
Tas ir viegli - būt nepieejamam. Mums vairs nebūs jāuztraucas, ka esam aizmirsuši kādam piezvanīt, mums vairs nebūs jādomā par cilvēkiem, kas mums lūdz palīdzību un mierinājumu.
Tas ir viegli - būt nepieejamam. Atliek vien izlikties, ka dzīvojam ziloņkaula tornī, un mēs vairs nekad nenobirdināsim ne asaru. Atliek vien nodzīvot dzīvi, droši spēlējot savu lomu.
Tas ir viegli - būt nepieejamam. Atliek vien palaist vējā visu, kas dzīvē ir labs.
- (Paulu Koelju "Maktub")

Draudzība piedod maldīšanos, nepārdomātu kaislības uzbangojumu; bet tā ir nepielūdzama pret tirgošanos ar sirdsapziņu, garu un prātu.
(Balzaks)
linkpost comment

vai Tu spētu iedomāties, ka kaut kas tāds maz ir iespējams?! [Dec. 23rd, 2006|09:14 pm]
Es pilnībā esmu aizmirsusi par Jāni, zini.. sāk pat likties, ka viņš mani drīz izvedīs no pacietības un vispār.. viņš ir iedomīgs, sīks nūģis. (tikai no visstiprākās mīlestības dzimst visstiprākais naids)-(tātad, šī mīlestība bijusi pietiekami spēcīga, lai spētu izraisīt naidu?!)- nezinu.. man vienalga, tici man, kaut gan viņš gan tam kaut kā netic un arī tas mani neinteresē- pilnīgi nospļauties!

runāju ar Krievānu! zini, man pietrūkst viņa. to smieklu, kuri mums bija.. to visu, visu! viņš tiešām man bija lielisks draugs, un es viņam! Viņš atkal man deva atskaiti par saviem diždarbiem, tā bija lieliska sajūta, es atkal jutos viņam svarīga un vajadzīga. viņš ir tiešām fantastisks, bet to tā īsti neviens nemana, nenovērtē.. tiek pamanīti vienīgi viņa darbi utt, bet ne viņš pats.. tā bezgalīgi fantastiskā persona, kas to visu paveic- vienīgi saviem spēkiem.. tai neviens nepievērš uzmanību.

šķiet, Tu pat nespēji ko tādu iedomāties.. bet te nu es Tev tulīt atzīšos..
Man patīk Ģirts.
bet es viņam nekad nespētu iepatikties. tāpēc par kaut domām, kas sniegtos pāri tam kāds viņš ir, es vnk neuzdrīkstos fantazēt..
viņā ir kas tāds.. kas tāds, ko gribas baudīt. Viņā ir noslēpums, kuru gribot atklāt- tajā pašā laikā- neuzrīkstos to darīt. es vēlētos viņu noskūpstīt, ieslīgt kaislē, jo tā viņam ir ādā ierakstīta. es vēlētos, lai viņš pārklāj manu augumu ar saviem pieskārieniem, jo viņa pirksti ir ļoti skaisti, tie ir pilni, plaukstas dziļas un mierinošas. es vēlētos izslidināt savus pirkstus caur viņa matiem, jo tie ir skaisti un viņam piestāv. es gribētu sajust viņa silto apskāvienu, jo viņš ir tik maigs, mīļš.. viņš vēlētos par kādu rūpēties, taču baidās, viņam nav par ko.. es vēle'tos noskūpstīt viņa acis un ielauzties viņa skatienā, bet tas nekad nenotiks, jo.. jo es vnk neesmu tik lieliska, tik.. tik.. tik- kā viņš. Un es zinu, ka viņš nepieķeras pie cilvēkiem tā vnk, tā uzreiz (bet es jau arī viņam tā nepieķēros, nu tā.. uzreiz).. es neesmu tik vērtīga, kāda viņam būtu vajadzīga/ piemērota.. es vnk nebūšu tā..

hmm.. bet es nekad neesmu viņam ieskatījusies acīs!
es negribu šos ziemassvētkus sagaidīt viena, un vispār.. šajā laikā cilvēkam būt vienam ir pretlikumīgi!!
bet gan es iemācīšos. Pati taču visus aiztriecu, pati taču radīju tādu dzīvi, kurā nekad nav laika, mūždien jāskrien.. ar mani viss būs kārtībā.. :)

neraizējies.
linkpost comment

navigation
[ viewing | December 23rd, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]