oldambera - November 10th, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

November 10th, 2006

don't leave earth without it.. [Nov. 10th, 2006|12:09 am]
nemaz nesaki neko!.. es viņu sasodīti stipri mīlu.. un tas vairs nav nekāds joks.. viņš ir mana mīļākā spēle.. mana pati, pati labākā sirsniņa uz šīs mazās jaukās, mīļās un lieliskās pasaules!
neskatoties uz to, ka man tik bieži nākas lūkoties viņa mugurā.. ir arī labāki brīži.. esmu pamanījusi kā viņš uz mani skatās.. esmu pamanījusi viņa uztraukumu, kad viņš runā ar mani.. viņa dziļo skatienu man acīs, kad viņš runā ar mani.. šķiet viņš kaut ko meklē tajās, taču neatradīs, līdz arī es spēšu ielūkoties viņa acīs.. kuras ir vnk lieliskas. .tik skaistas acis vēl nevienam nebiju skatījusi..
viņa kakla smarža.. mm.. atceries?! Jā.. es atkal spēju to sajust dienu no dienas.. viņa siltumu, kuru tas izgaro.. viņa maigo plaukstu un ellīgos pirkstus.. es atkal spēju tos sajust, pat nepieskaroties tiem.. ik reiz' kad viņš iziet pa šīm durvīm- man tik ļoti viņa trūkst.. šis sasodītais zaudējums.. ar katru dienu mana vēlme kļūst stiprāka.. pienāks diena, kad vairs nenoturēšos un atkal viņu noskūpstīšu.. taču to nedrīkst pieļaut..
mēs mīlējām.. jā! nu es to tiešām apzinos pilnībā.. un man sasodīti pietrūkst tā visa.. es nu atzīstu to, ka mīlu.. jā! ES MĪLU!! un mīlēšu.. tur nu neko nepadarīt.. bet viņš mani sāpina.. un Tu jau zini- es iemīlu viņu vēl vairāk.. es iekāroju viņu vēl vairāk.. viņš ir tik iekārojams.. es nesēju beigt doma't par to, cik viņš ir lielisks.. tas maigais, mīkstais mākonītis.. šis kalnu gaiss?! nē.. tas sen jau vairs nav kalnu gaiss.. tas sen jau ir beidzies.. šī ir pavisam cita mīlestība.. šī IR MĪLESTĪBA.. stiprākā kādu kāds izjutis pret viņu..
alkstu viņa apskāviena.. smaržas..viņa.. es alkstu viņa.. mana mazā mīļā puikiņa.. kurš man tā īsti nekad nav bijis.. un nebūs arī, jo mēs šo kaislību vairs nepieļausim..
taču.. es jūtu.. es jūtu to sasosīto sajūtu.. tā kas norisinās ar manu sirdi.. ik reizi, kad viņš pakustas.. ik reizi, kad viņš palūkojas uz mani.. ik reizi, kad tas izrunā kaut vienu vardu.. skaņu.. es vienkārši un pilnībā viņu mīlu.. un man ir vienalga, ka tas ir aizliegts, ka tas man ir tikai slikti ietekmējošs ārprāts.. ka kādu dienu man tas būs tik ļoti sāpīgi kā vēl nekad.. ka viņš atkal un atkal mani sāpinās.. ka vēl daudz mums abiem priekšā.. kaut vai tikai tāpēc, ka neskaitāmas reizes esam tam visam likuši punktu, taču nu jau tur sen ir izveidojusies daudzpunkte..
un tik ļoti sāp un krampjos rauj šis zaudējums.. šis tukšums.. tas, ka viņa šeit nav.. ka man nav viņa pirstki apvijušies ap maniem.. ka es nedrīsktu sajust viņa lūpas uz savām.. ka vairs nav tā visa.. es gribu, lai atgrieztos tā lieliskā "pirmā nedēļa".. mēs bijām tik laimīgi.. mēs bijām tik ļoti iemīlējušies..
nu ko lai es iesāku.. viņa skatiens, kas liecina, ka arī viņš to visu jūt.. tie sirds puksti, kurus es dzirdu stundas klusumā.. ik minūte.. ik sekunde viņa izelpā.. kad viņš sēž man priekšā.. pēc angļu valodas stundas iztaipās.. šī maigā smarža apvij manus maņorgānus un es atkal esmu gar zemi.. kā viņam tas izdodas?! tas viss taču man bija zudis.. es pat sāku nedaudz apsmiet viņu.. un zinu, ka man viņš nav vajadzīgs utt.. bla bla blaa.. bet.. manai stulbuma pilnajai sirdij liek justies debešķīgi vienīgi viss, kas ir saistīts ar viņu.
es Tevi tik ļoti mīlu.. tik ļoti stipri mīlu Tevi.. man pietrūkst katrs vakars, kuru pavadījām kopā.. katrs smaids, ko esmu palaidusi garām.. katrs pieskāriens, kuru Tu neveltīji man.. katrs skūpsts, kuru ļāvu sniegt viņai.. man Tevis tik ļoti trūkst.. un Tu to nemaz pat neapzinies.. Tu zini to, ka es mīlu Tevi, bet Tu pat neaozinies to.. to- cik ļoti stipri.. Tev nav ne jausmas, ka es mīlu Tevi tik stipri.. tik ļoti, ļoi stipri.. Tu manu mīlestību jūti vienīgi 1 daļiņu no 37148514815642517654825487632548763 veseluma..

vai pienāks iespēja, kad mēs atkal kritīsim kaisles bangās?! kad mutuļos mūsu mīlestība pār prātu..?! es tik sasodīti gribu sajust atkal Tevi.. pie savas sirds.. pie savām krūtīm sajust Tavu vaigu.. es lūdzu Tev- ej.. bet neaizej..
un Tu reiz jokojot teici- "..un Tu no manis nekad neaiziesi pavisam.."- un tā arī būs.. jo šī ir mīlestība, kurai nesaredz gala..
ņem manu roku.. manu plaukstu un neatlaid to.. neatlaid līdz tas viss nebeidzas.. līdz tas beidzot nebeidzas, lai būtu reiz miers.. ja ka'dreiz tas vispār būs iespējams..

es dodos sapņot.. es sapņošu par Tevi.. par Tevi .. kā Tu pieskaries man.. kā Tu samīļo mani un saki, ka tev manis tik ļoti ir trūcis.. kā Tu noskūpsti mani uz kakla un saki, ka iekāro mani kā vēl nekad.. kā tu ieskaties man acīs un atkal saki, ka mīli.. ka mīli tik stipri, kā vēl nevienu.. kā vēl nekad.. un es mīlēšu Tevi.. es mīlēšu Tevi sapnī un arī no rīta.. un kad es Tevi atkal vaigā skatīt spēšu.. es ieskatīšos acīs Tavās un Tu zināsi.. Tu sajutīsi, ka sapnim reiz jākļūst par dzīvi..

es mīlu Tevi..
linkpost comment

navigation
[ viewing | November 10th, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]