oldambera - July 27th, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

July 27th, 2006

GRINDEX [Jul. 27th, 2006|12:51 am]
strādāju Grindex meitas uzņēmumā- Magnum(zāļu lieltirgotava), patīk..
šīs pēdējās pāris nedēļas-riju kā cūka.. pat nezinu kā novērst šo, tādu kā slimību, kas izpaužas tā, ka..kad kāds pasaka, ka esmu notievējusi vai kkā tā, tad pirmais ko daru-nekontrolēti, zemapziņa nostrādā.. sāku rīt.. nespēju atrauties, jau ir slikti, taču turpinu rīt, bulīmija man nespēj būt, jo pat pirksti nepalīdz izvemties..anoreksija man arī nevar būt, jo man ir atkarība no pārtikas, ēdiena, labām sajūtām, kuras izraisa ēdiena izgaršošana, lietošana utt... cigaretes arī nepalīdzēs-alerģija.. kas gan cits vēl atliek?! diēta?!-man taču atkarība no pārtikas!! tad nu tā..-derības. līdz 1.septembrim jānomet 5kg! UN ES TO IZDARĪŠu (es ļoti ceru)! nenāk miegs. šobrīd ir slikti. viss ir vienalgs.
iespējams, sāku nicināt Leimani-bez iemesla! iespējams-tas ir labi.. rīt uz darbu, agri jāceļās, bet man ir vienalga, šobrīd man ir vienalga..man ir slikta dūša, gribētos izvemties, izvemt to visu, kas manī uzkrājies (un ne tikai pārtiku, bet arī sajūtas, vājumu, nožēlojamību). punkts. punkts.punkts-daudzpunkte...
kādu dienu es kļūšu gudra. NĒ! kādu dienu es būšu gudra! es būšu varena, ietekmīga sieviete! būšu stipra un neatkarīga! mīlestība nespēs manu cietoksni salauzt! tā ir pārāk bezspēcīga manā priekšā! pietiek jau ar piedzīvotajām mīlestībām-bez vilšanās, bet patiesām sāpēm-vienaldzīgi! tās ir bijušas skaistas, neaizmirstamas un platoniskas jūtas. tās nozīmē daudz, neaizmirsīšu, ka esmu mīlējusi, kā tas ir..bet nemīlēšu vairs! atsakos. neesmu šeit, lai mīlētu! esmu šeit, lai sasniegtu, lai būtu kaut kas varens un ietekmīgs! un tāda es arī būšu.. kādu dienu..kādu dienu.. jūs pieminiet manus vārdus..es būšu kas vairāk, nekā jūs spējat mani iedomāties. neesmu atriebīga, ļaunatminīga, taču tie, kas mani reiz pazemojuši, tie, kas mani reiz sāpinājuši vēl nožēlos to, ka to darījuši, tie vēlēsies manu sabiedrību, tie vēlēsies, lai nebūtu darījuši to, ko darījuši, bet..ha! būs jau par vēlu.. un vienīgi Kārlis ar manu māti saņems atzinību, mūžīgo pateicību un cieņas pilnu lutināšanu no manis. nekad nespēšu izbeigt sav pateicību viņiem.. kaut vai par to vien, ka viņi ir, ka viņi ir man blakus..ka viņi būs man blakus. iespējams, ne īsti, patiesi un dziļi izprot mani, taču viņi ir vienīgie, kas man ir, kurus es tik ļoti un patiesi mīlu..un tā būs vienmēr! viņi ir pelnījuši tik daudz.. tik daudz ko, ko neviens pat nespētu vinīem sniegt.. bet es mēģināšu, mēģināšu darīt kaut nedaudz viņus laimīgus. vēlos, lai viņu acis mirdz, lai viņiem ir labi..tā noteikti būs..
vēlos būt viena, esmu viena, būšu viena..man patīk tas.. ekoistiskā es.. ak jā! tas ir lieliski..ha! un vienīgi es, es.. es.. un vairs neviens! tikai tā es spēšu sasniegt kārojamos mērķus.. stipra kā vēl nekad.. ha! es smiešos pēdējā! laimi smelšos savā spēkā un varenībā!..tā visa man būs daudz, tik stiprā un noteiktā griba panāks manus izaugumus karjerā..sasniegumi vainagosies manu pūļu priekšā. nebaidos,ka tas varētu būt grūti un zinu, ka tas tā arī būs.. taču.. tas ir tā vērts.
necentieties man palīdzēt. ir par vēlu! nē! nav par vēlu, nekad nav bijis un nebūs, jo man nav vajadzības pēc alīdzības, tur nav ko palīdzēt! necentieties mani glābt! tur nav ko glābt! necentieties man palīdzēt- es pati.. un vienīgi es pati..bez sakariem un visa pārējā-gļumā.. es izcīnīšu savu vietu.. ha! es to spēšu..
bez jūtām. bez emocijām. kā akmens aprij vājumu, es izcirtīšu savu (vienaldzīgi pret apkārtējo) vēlamo, savu vietu..savus sapņus..savu..
tas viss būs mans. tas viss būs manās rokās.
linkpost comment

navigation
[ viewing | July 27th, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]