pastkartes 2 (jaunaa sezona)
Thursday, September 29th, 2005

Date:2005-09-29 03:23
Subject:
Security:Public
Music:MBE peedeejie koncerti


Nu re, dazhreiz piesleedzies MBE un visaadi tur nekaadi maakslinieki arii izraadaas galiigi nekaadi, savukaart Keita Earla, kas nav Stiiva Earla meita vai jaunaa sieva, bet parasta Aljaskas meitene, kas meklee laimi L.A., izraadaas daudz personiskaaka un sharmantaaka piem. par Sigur Ros. Es izdomaaju Sigur Ros viiriem labu apziimeejumu - balamutes. Tieshi taapat kaa Radiohead. BALAMUTES! Speelee skaisti, a runaa ar kosmosu, putniem un zemes riekstu kreemu. Bet es gribu, lai runaa ar mani. Cilveeka dabaa ir gribeet, lai kaads ar vinju runaajas. Taapat kaa neguleet, ja negribas guleet. Un negribeet paskaidrot to, ko ir gruuti paskaidrot.
Frika reiz teica, ka man ir paaris idejas kaa uzlabot muuzikas dziivi Latvijaa un jaateic, ka taas idejas leenam saak iistenoties. Piemeeram, spilgts muuzikas dziives uzlabojums buus Ulda Rudaka jaunaa radio paarraide par nedeeljas aktualitaateem muuzikaa, kas skanees sestdienaas 13:00 99,5 megahercos, kur maajvietu atradiis www.fitfm.lv ! Taa kaa Uldis Rudaks ar veseliigu dziivesveidu ir uz Tu, noveeleesim vinjam visi kopaa panaakumus un ilgu muuzhu Latvijas radio viljnjos. Piebildiishu tikai to, ka ar Uldi shajaa raidiijumaa kopaa buus Ansis Klintsons, kura jaunaa dziesma arii buus pasmagaa www.fitfm.lv rotaacijaa. Vispaar Fit Fm kljuus par manu miiljaako raidstaciju un tuvaakaas nedeeljas droshi vien nedz Radio 1, nedz KCRW pieveersties nesanaaks laiks. No riitiem tur straadaas Egiils Zarinjsh ar Daavidu, veel buus Silvestrs no TV3 un Eeriks Niedra. Kas var buut labaaks par sho?
A ja nopietni mazie, tad laikam praata darbs ir paarsleegties uz friends only un fiksi visus kompromiteejoshos ierakstinjus nafigalizeet! Vai nezinu... Moshka, lai brachka kaa attiistiits datoru speciaalists saka savu gala vaardu. Ko tagad dariit? Veicu nelielu izpeeti un noskaidroju, ka shodien ap 13:00 sviesta ciba ir kljuvusi par www.inbox.lv iipashumu. Es taapat savus ierakstinjus mekleeshanas robotiem neljauju skatiities, tachu veel jo mazaak gribu, lai tiem uzduras kaads sveshais, vai, piemeeram, Eeriks Niedra... Taapeec briidinu, ka visai driiz paarieshu friends only rezhiimaa, kas nebuut nav tik jauki, kaa pirmajaa mirklii shkjiet.

12 comments | post a comment


browse days
my journal