pastkartes 2 (jaunaa sezona)
Thursday, July 21st, 2005

Date:2005-07-21 23:39
Subject:
Security:Public

Pirmkaart, es ceru, ka sho redz kaads zhurnaala adminstraators - TU ESI FUCK SUUDS, JO PAKLJAAVI MUUS NERVU STRESAM UN PAT NEPAPUULEEJIES RADIIT SUUDA ROBOTU, KAS SAVLAICIIGI PAR ADRESHU MAINJU PAINFORMEETU!
FUCK YOU!!!
Tachu tas viss ir fuck suuds. :)
Tie, kas Pukkelpop tickets peerk pashi, aizmirst par ieteikto goformusic.be un taa vietaa biljetes peerk nedaudz saprotamaakaa
http://www.ticketmaster.nl
vispirms pieregjistreejamies!!!
tad searchaa ierakstam Pukkelpop un izveelamies no chetraam opcijaam to, kur pierakstiits PASSEPARTOUT (tas niiderlandieshu slengaa noziimee General Admission for 3 days), tad spiezham uz find tickets, izveelamies kvantitaati, taa otra opcija pofig, spiezham uz look for tickets, pofig par cancellation insuransi, spiezham continue un taalaakaa informaacija jau katram ir atsevishkja. Ar pastu un booking fee 2 cilveekiem sanaak kopaa 232.88 Eiro. Shii cena paarveershot latos peec hanzanet kursa ir 163.13! Taa kaa neviens nav pieteicies bez Konstes un Hardainja pirkt biljetes caur mani, tad peedeejaa summa, kas nepiecieshama no cilveeka ir 82 Ls. Sanaak, ka par 40 sanchiem juus apchakareeju, tachu... :)) Man nav nekaada jausma cik veel Hanzabanka atskaitiis par savu booking fee, kas ir katru reizi, kad peeku no kartes!
Haardainis un Konste sanjems draugos zinju ar bankas rekviziitiem un var doties ieskaitiit naudinju. Kad naudinja buus klaat, tiks izdariits pirkums! Biljetiits varees sanjemt no manis personiigi, jo ticketservice suuta taas tikai uz kartes iipashnieka adresi!!!
Ja nu peekshnji kaads vispaar bija aizmirsis par to, ka pirks Pukkelpop tickets caur mani, tad esmu ar mieru paliidzeet, tachu tam buus cita summa, jo summa mainaas no pirkto biljeshu skaita (mazaaks kljuust pasta izdevums). Haardainja un Konstes pirkumam vairs neviens nevar pievienoties!!! sorry...
Man ir laba sirds un patiik visu ko pirkt internetaa un drukaat kartes numurinju un taa...
Tachu aiz visa taa sleepjas savtiigs apreekjins!
Buusiet dzirdeejushi, ka ieprieksheejaa vakaraa es uzstaajos Stokholmaa un tad lidoju uz Frankfurti, kur Juus mani kaa labaako draugu sagaidiet devinjos no riita un taalaak visi dodamies uz festivaalu. Diemzheel, Pukkelpop press team man apstiprinaaja bazhas par to, ka festivaala teritorijaa koncerti 18.08. saakas 11:30. Njemot veeraa bendu mainiibu un to, ka vispirms speelee jauni gurkji, mums neko nokaveet nevajadzeetu, jo buusim festivaala teritorijaa veelaakais 13:00. Telshu sagatavoshanai un biljeshu jokiem nevajadzeetu aiznjemt vairaak par 30 min., jo jaacer, ka agrais ceturtdienas starts lielaakajai daljai jaunatnes buus licis ierasties festivaalaa jau treshdienas vakaraa. Ja pirmo 2 vai 3 stundu laikaa, kas manas vainas deelj tiks nokaveetas, kaads nokavees grupu, ko ir ierakstiijis savaa Pukkelpop topaa, tad tam cilveekam personiski es iedaavinaashu 2 litrus beljgju alu vai arii origjinaalo cd ar nokaveeto maakslinieku (ja nokaveeti vairaaki top artisti, tad arii vairaaki cd).
Ir ljoti labi saprotams, ka daudzi ar to var nebuut mieraa, taapeec tie brauceeji, kas ar to nav mieraa taisa voting pollu, kuraa fiksi var nolemt arii mani Frankfurtee tomeer nesavaakt. Diemzheel, ar asaraam un punjkjiem, mans personiigais Pukkelpop brauciens sadaardzinaas par 200 Eiro un es festivaalaa esmu ap seshiem vakaraa, kad nokaveets jau gan ir diezgan papraavs jauno maakslinieku daudzums.
Tachu, ja Haardainis ar Piku vai veel kaads biljeshu pirceejs nobalso pret manis savaakshanu, 2 litru beljgju alus un origjinaalie cd ar visiem artistiem, kurus esmu ierakstiijis topaa es biljeshu pirceejiem ir jaapeerk man!!! :))
Kaa teica Maikls Dzheksons: NENODARIET MAN TO!!! ;)

4 comments | post a comment


browse days
my journal