pastkartes 2 (jaunaa sezona)
Sunday, June 26th, 2005

Date:2005-06-26 15:43
Subject:ģirta penis ir kā jēzus kristus - visi par to runā, bet neviens nav redzējis.
Security:Public

mežā dzīvo lācis svimpis,
kuram esot milzīgs deguns.

mūsu ģirts ir stalts kā dzenis,
vislabāk viņu raksturo viņa bārda.

pāri laukam skrien lapsa ļeža,
viņai esot pasakaina aste

virtuvē dzied vāvere regīna,
patieshaam apbriinojama ir vinjas dziedaatprasme.

kārlim vislābāk patīk tvnets,
ja pirms tam noticis prieks.

es Tev uzdāvināšu šķipeli,
ja Tu man parādīsi savu dzīvokli.

mežā bija cerēts visus zvērus noklonēt,
bet zinātnieks labaak izdomaaja lasīt dainas.

klinģerim ir kanēļa klāta virsa,
degunradzim ir sasvīdusi paduse.

es labprāt būtu Tavs moceklis,
kaut zinu, cik mazs ir Tavs IQ

Valdim radies lielisks plāniņš,
Kurā iesaistīts viņa kamzolis

fadejevs ir kārtīgs karoga nesējs,
bet meitenes saka, ka arī kārtīgs saimnieks.

ļaudonu pāršalcis jaunums,
jo lauvai ir izgaismots prāts.

grāmatas autors ir roterdamas erasms,
no tās lasīšanas iestājas skumjas.

tas ir bezosacījuma reflekss,
ja kārlim divreiz dienā ir bail. (shitas man neshkjiet sevishkji izdevies)

kamēr vils ar baibu sāka plūkties,
lapsa ar lāci gāja ogot.

anet, es zinu, kā Tu vari izsisties -
Tev vienkārši vajag ņemt un strādāt. (shis ir #1!)

zvēru karalis ir lauva krišs,
visi apbrīno, kā vinš stirnu mierina

lai arī cik skaista nagu laka,
vaavere eva muuzhdien ilgi lasa aviizes.

pavisam driiz zosi eediis maartinjsh
kuram pavisam mazs ir algas depoziits.

Nacionalaa teaatra Juris Hirshs
muuzhdien tikai eed un smejas.

Kaapeec gan odus sist,
ja var tikmeer zakjus mediit.

Muusu draudzene sarma
ir tik balta kaa veseliiga tautu meita.

Jaanim nu jau brangs ir staazshs
taapeec vinjsh bravuuriigi visus kaitina.

Vilkam Brunim garsho tex mexss
ja vien skaidri zinaams, ka vakarinjaam sekos skrieshanas sacensiibas.

3 comments | post a comment



Date:2005-06-26 16:19
Subject:Crazy Frog - where are you?
Security:Public

Peec saviesiiga 22aa datuma jaanju koncerta, tiek nolemts ar dazhiem latvju muzikantiem padzert Carlsberg alu kaadaa pilseetas kafijas shopaa. Protams, alus padzershana ievelkas, kaa rezultaataa mekleeju (un atrodu) patveerumu gjertruudes ielaa, kur Carlsberg un Budwaiser maisiijumiem tiek pa virsu uzjaukts beediigi slavenais 2 latu baltviins un shajaa mirklii Jaanju svineeshana var saakties.
Peec dazhaam stundaam kaads mani modina, mazgaa man matus un ievieto takso miiteraa, jo jaaposhas uz sviniibaam!!! Uz sviniibaam posties gruuti - bezmiegs + alus + viins = ljoti sliktas sajuutas! Tachu kaut kaa apkopshanaas tiek visai veiksmiigi pieveikta veelamajaa laikaa (cepta vista + Liigo, Liigo), 1 pietura ar autobusu, tad tiek iegaadaats sveetku atribuutiks un pie auto ostas viirs ar spainiiti satiek piemiiliigus jaunieshus, kas pirmajaa mirklii var buut nav tik pievilciigi, cik nedaudz veelaak.
Iisti nezinaamu iemeslu deelj, jau peec mirklja esam stacijaa, kur iegaadaajos desmaiziiti un 2 dolaaru teejas milk-shake, veel nedaudz veelaak ienjemam ar grimbjiem un vinju liigavaam pieladeetu vilcienu, censhamies aizmigt, bet tas iisti neizdodas! Mees esam ljoti daudz - ritenjbrauceejs Maarcis, futbolists Kaspars, vislabaakaa mauka, Gjirts Birzinjsh Araajs, es un Pika. Jaa, tieshi taa - kaadu piemirsu. Shis kaads ir imaginery friend - erbes fantaaziju radiitais draugs Maarvels, kursh ar katru Ljaudonas viikenda minuuti kljuus aizvien reaalaaks.
Saliidzinoshi aatri jau esam klaat Pikas vasaras miitnee un nesam uudenjus, celjam teltis, klausaamies Gunaaru Rozenbergu un ciinaamies ar visu kaut ko liidz pat jaanju sviniigaa pasaakuma saakumam. To pavada visaadu dziesmu dziedaashana un gan saveejaa, gan svesha alus dzershana. Paaris cilveekiem par ieguldiijumu Jaanju superiigajaa svineeshanaa jaapateicas visvairaak - nemaz nerunaajot par Pikas famiilijas viesmiiliigajiem izgaajieniem, jaapiemin onkulis ar grillu (vinja vistinjas ir veedera prieku pirmajaa vietaa), jaapiemin tas, kas izdomaaja speeleet paaru shkjirshanaas speejas. Arii tas, kam liidzi pakjeeries latinos muzons ar sintizaatoriem. Arii vislabaakaa mauka, kas shoreiz tamboree nevis penjus, bet gan risina probleemas, dainjo pantinjus un zaigo gluzhi kaa papardes zieds. Miglainaa un visnotalj mitraa pljavaa ap riitausmu naakas aizdomaaties, ka visticamaak Erbe arii ir iistais papardes zieds... Jo nekaadi ziedi nav manaami, tikai slapjas bikses un smuki pilnmeeness pielieti dabas skati. Veel tikai ar Imaginery friend meegjinaam pirms miega piedzerties un pateicamies Gjirtam par 100. debiju - Veelreiz, kas miilji tiek sajaukta ar Mofo - Nekas nav beidzies!
Steidzies, steidzies...
***
Araaja jaunskungs shkjiet atpakaljceljaa vilcienaa konduktoriitei teica, ka peedeejo reizi ir guleejis pirms 3 dienaam, kas ir diezgan pareizi teikts, jo shkjiet, neskaitot mani un Piku, visi jaanju beerni jaanju nakti teju vispaar neguleeja. Bezmiegs un nogurums pavada arii 24o datumu, kuru vislabaak ieziimee superfutbola machsh, kuraa ljaunie tiek salikti ar 5:4 (kaa jau kaut kur rakstiits, manu trennera speeju deelj), visi tiekam nosaukti par saules beerniem (varbuut bija domaats PASAULES BEERNI?) (pirms tam gan miiliigs: eu, iedo iepist pa bumbu blje; ljoti miiliiga grimbja izpildiijumaa) un dodamies ciemos uz Billija Boba Tortona rezidenci eest ceptu stirnu, kas manu veederu veelaak sagrieziis ar kaajaam gaisaa! Nogurums tik liels, ka pat negribas iet veerot kaut kaadus sakjertus eergljus un driizaak labaak aatraak atvadiities no Pikas vecaakiem un iekaartoties uz verandas lai pirms nakts paargaajiena paklausiitos dazhus kraasainaa indie singlus un vienotos kopiigos staastos. Tad superpaargaajiens uz legjendaaro Maarciema staciju. Viens ir skaidrs - ja paartrauksim runaaat, iesleegsies pretigo sajuuto robots. Erbei un Maarvelam tas iesleedzas. Taa kaa Erbe ljoti gribeetu buut putninjsh, bet ir jau paarveertusies robotaa, tad smukaa un milzoniigaa skatu tornii uzsuuta nevis sevi, bet gan iedomu draugu. Un Larsa Fon Trira darbu analiize jaucas kopaa ar www.erbesdainas.lv, www.astrobanga.lv un citu maajas lapu konstrueeshanu un izsapnjoshanu! Visbeidzot esam vilcienaa, kur atdziivinaam pat pashu ljaunaako vilciena konduktoriiti! Un tad liels un garsh miegs, kas nosleedzas tur, kur celjojums saacies. Tachu viirs ar spainiiti ir palicis par vienkaarshi nogurushu viiru. Mieriiga pilseeta ar visai pilseetnieciskaam probleemaam.
Visvairaak var nogurt no sveetkiem. 16:00 celjamies un dodamies pirkt magjiskas tabletes, pieninju un sieru. Eedam fabrikaa un piedzeram klaat 1 Eiro kokteiljus. Visbeidzot pazuudam arii Glastonberijas laukos - ar dzeerushu Piitu, The Futureheads, Interpol, Fatboy Slim dejaam, New Order nebalsiim, Doves midzinoshajaam skanjaam, Blue Room viiru izdariibaam, beigu beigaas veelreiz censhamies sevi iemidzinaat ar Classic FM legjendaaro miera raidiijumu. Kaads aiz sienas visu nakti vaara kartupeljus un aicina ciemos vaartu lauzeejus grimbjus, nedaudz piezogas arii zirgu un skumju piesitiens. Un Kriss Maartins no Glastonberijas pljavaam spalgi Speed Of Sound laikaa sauc temataa redzamo... It kaa no dzirdeetaa/redzeetaa un legjendaaraa superlietus, Glasto nebuushanaa nav ko nozheelot... Ja nu vienigi NME.com apraksiitais Elvisa Kostello koncerts nedaudz liek njerksteet un praatam doties Vorsiju fermas virzienaa! Bet Glastonbury tuliit beigsies un praats veel taa iisti neaptver, ka sveetki gan nekur neaizbeegs un nekaadiigi nebeigsies!
Shovakar plaans pabeigt un sheit ievietot 2002. - 2004. gada festivaalu grupu katalogu. Un, bljins mazais - pieskrien sheit no 30. juunija liidz 3. juulijam, lai lasiitu Roskildes memuaarus! Shkjiet, uz turieni jaalido daudz aatraak, kaa iespeejams aptvert...
And everyhting you do - it was called yellow!

2 comments | post a comment


browse days
my journal