Nui ([info]nui) wrote on December 29th, 2009 at 02:23 pm
Panaceja.
Lasīju par rakstu par HPV, kas izraisa dzemdes kakla vēzi. Komentāri pie šī raksta ir neapstrīdami graujoši. Nekompetentā ļerkšķēšana par labajām domām un ļauno zinātni manī allažiņ izsauc taisnās dusmas. Ir tādi ļaudis, kas uzskata slimības par slikta rakstura pazīmi un tic, ka pašu lieliskā veselība ir viņu neapstrīdamā pārākuma pazīme. Piekrītu, ka ir dažādas veselības jomas, kur labs dzīvesveids tik tiešām var Tevi pasargāt (gastrīts, alkoholisms), bet "labs dzīvesveids" noteikti nav nekāda panaceja. Un tad vēl visi šie "stiprs gars <=> stipra miesa" lobētāji nīst ĢMO. "Mazi bērni esot alerģiski, jo māmiņas ēdot jogurtus ar modificētām cietēm." psc.


 "Tas ko varētu darīt - dzīvot tā lai maksimāli izvairītos no dajebkādām kaitēm un uzturētu sevi labā formā. Dažus būtiskus šāda dzīvesveida elementus nosaucu (zinu ka grūti to ievērot, pašam bieživien nesanāk, bet tas nemazina to efektivitāti :) ). Tātad un tie ir: - pēc iespējas vairāk domāt labas domas, priecāties un smieties (labs garstāvoklis, labas domas jau pašas par sevi ārstē un smiekli tai skaitā, Indijā kkur laikam bija pat viens dziedniecības klosteris kur ārstēja pacientus smīdinot)"

"Mazāk potēties, vairāk pašam cīnīties!"

"Jā, un atkal jau panaceja vakcīnas izskatā pret mazvarbūtisku kaiti... :) Manuprāt efektīvāk būtu:
- pēc iespējas vairāk domāt labas domas, priecāties un smieties
- maksimāli atrasties svaigā gaisā un lietot veselīgu pārtiku
- nebūt pārmērīgam egoistam, censties būt noderīgam citiem
- nedrāzties pa labi pa kreisi, iespēju robežās tikai ar pirmo un vienīgo vīru"


"Mūsdienās jau mazi zīdainīši tiek piebāzti ar visādām potēm un vakcīnām un mēs brīnamies, kāpēc viņi tik alerģiski? Pēdēja laikā būtiski audzis pieprasījums pēc ekoloģiskā, dabīgā un veselīgā. Kāpēc? Dažiem tas ineresē, jo tas ir moderni. Bet pašā kodolā mēs sākam apzināties vērtības, ko sniedz daba, harmonija, mīlestība."


Un šī pērle:
"Nobloķē sakrālā centra enerģiju, un tu dabūsi dzemdes kakla vēzi. Šī enerģija gan nepasargā no infekcijas iekļūšanas, toties ir pamats imunitātei pret vēzi. Ir vēl viena ideja. Vēzis (jebkurš) esot līdzīgs cingai, tas rodoties vitamīna B17 trūkuma dēļ organismā. Īpaši daudz vitamīna B17 ir aprikožu kauliņos esošajos kodoliņos. Jebkuram, kam ir saslimšanas risks, vajadzētu gluži profilaktiski laiku pa laikam šos kodoliņus ēst. Iespējams, ka enerģiju blokāde liedz dziedzeriem sintezēt šo vitamīnu vai kādu līdzīgi iedarbīgu vielu. Es lasīju, ka ASV aizliedza ražot B17 vitamīnu, jo tas iznīcinātu visu pretvēža ķīmioterapijas biznesu, he, he, he...:), bet tas ir ļooooti liels!"


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: