Kārlens ([info]nobodyk) wrote 5. Jūlijs 2007, 20:23
vakara depresija.
man ir jau 19 gadi un sasniedzis neesmu neko piniiigi neko.. esmu viduvējība un tāds arii palikshu!

cik ljoti cilveka dzivi var izmaniit 1 diena, stunda, minuute, sekunde un mirklis.. shoreiz nerunashu par naavi vai ko tadu! runaashu par attieciibaam.. ir nacis piedziivot sho to lai buutu tiesisks sheit ko sprest..

vai ir starpiiiba kadas un cik patiesas ir attieciibas ja taas speej paartruukt pie tam partruukt neatgriezeniski.. Kādā gadiijumaa vari partraukt atieciibas un dziivot taalaak ar tiru sirds apzinju?

vai to var tikai tas kas ir paties atklaats kaa balta papira lapa bez traipiem... vai ariii tas kas ir kaa veca aprakstita un sadriskaata aviizhu stremele kas cauri gadiem ir novalkaajusies un vietam taa ir nosmeereeta melna un tumsha, bet vieam tik caurspiidiia ka enģelim sparni..?

un kas ir attieciibu paataa nauda? bauda? miilestiiba vai draudziiba?
kas ir tas kas speej notureet pie sevis kas ir tas kas tev ljauj njemt virsoku par pasauli.. sakiet jel!

neticu var patiesai miilestiiba, draudzibai.. neticu..
mani nodeva un taarii tas paliks. paliks lidz sadziis un ja nesadzis?? vai ar to dzivoshu muuzhiigi ?? nee es atsashu sho pasauli nejau no naavejot sevi fiziski nee nenaaveshu emocijas un dziivoshu!

es dziivoshu...
dziivoshu nevis eksisteeshu!


Paldise TEV tu man atveri acis laiari taas atpleesi tik rupji ka man vel agad saap,bet tomeer paldies ka paraadiiji ka nav jegas kadu miilet un kada pilniigi ziedot savudziivi jo lai shai pasaulee izdzivotuir jaabut egoizam un krapniekam jo patisu miilesiibu. draudziibu met tev sejaa un paraada pasaulei to kaa netikumu...

nemiileeshu vairs!
dziivoshu! dziivoshu! dziivoshu!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja nobodyk ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: