manam zirgam salauztas lūpas

[info]no_emo @ 23:31: pašlaik esmu nomierinājusies(nedaudz), bet katraa ziņā, pārāk daudz negatīva uzņēmu apmēram 15 min laikā.


visu dienu jutos super, rīt sākas jaunais darbs, protams uztraukums-kā jau vienmēr,prasības augstas,kautkādi neredzēti vīni,kolektīvs-NŪĢI,un darba forma vienkārši briesmīga. nepietiek ar to, ka uz trijām nedēļām kļūšu par tīkiņzeķu,bordo krāsas,garu nagu un aubes vergs. mums vēl iedod formu kura nav līdz galam pabeigta! jobans! rīt 4ros man jābūt darbā, bet tagad vakarā jāsēž un jādomā kā to debīlo galvas uzmavu dabūt līdz tādam līmenim ka viņa nekrīt nost no galvas! ienīstu šūšanu!
bet lai arī kā, jutos super (ņemot vērā ka vēl darba vidū 10 reizes būs jākliedz GAS-GAS), izdomāju aizbrist pie Britnijas uz vakariņām,patērzēt,laikam arī iemalkot kādi glāzi vīna un kopā braukt mājās.
bet tā vietā, es tur pabiju labi ja 10 min, un izgāju ārā, nenormāli izbesījusies. tik traki, ka gāju viena pati pa eliz.ielu un skaļi besījos un man bij pof ko par mani domā visi apkārtējie.
izbesījos!! un pašai tagad riebj.

esmu izsista no līdzsvara,ir jāsaņemas.

GAS-GAS!!!

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba