Dita - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Dita

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

As-salaam alekum! 24. Aug 2008|16:10

nirvana
Nu jau nedeelja pavadiita shajaa saulainajaa zemee. Laiks iet ljoti aari, jo ariI daraamaa ir daudz - jaaapskata vietas, lietas un pa starpam arii tomeer jaapamaacaas. Iespaidi jauki, paldies Dievam nepatiikamu paarsteigumu veel nav bijis. Taa kaa celja biedrenei sheit ir liigavainis, mees izbaudam visas priekshrociibas - saakot ar izvadaashanu un beidzot ar naudas lietaam, taa kaa neesam apshamuktas un iepeerkamies par vinju cenaam, cik vien iespejams. Lieki piebilst ka ir ljoti leeti. Mango sezona iet pilna sparaa, tos eedam cik varam, pasakaini gardi,.. :) Iespeejam pabuut piramiidaas, ar vieteejo Mustafas gidu, kurs sniedza ismeljoshu info liidz briidim kad atteicaamies jaat ar zirgiem vai kamieljiem, tad tikaam aizsuutiitas uz Sudaanu un vinjsh apvainojies pazuda no muusu redzes loka. Jaasaka, gan, ka pirmaiidas no ieprieksheejaas reizes nav mainiijushaas. Vieniigi ir shausmiigi redzeet kaa vinji izturaas pret dziivniekiem, visi zirgi kaarni, knapi kustaas.. Karstums liels, vezums milziigs, nu vispaar raudaat gribas, to redzot. Bet neko jau padariit nevar.
Veel pabijaam Aleksandrijaa - juura, maigas baltas smiltinjas un kopeejie peldkostiimi :D Baudijaam austeres juuras krastaa, izpriecaajaamies pa milziigiem juuras vilnjiem... Pirmaa saskare ar juuru gan bija naktii un neviens muus nespeeja attureet iebristies juraa ar visaam drebeem.. Tiesa dziive te saakas tikai naktii, 3-4 viss notiek. Iisti nav skaidrs kad vinji gulj.
Jociigi, ka maaciibu centraa maacaas daudz puishi. Staasta, ka Krievijaa araabu val, maacas gandriiz tikai puishi, mums atkal otraadi.
Ir diezgan karsti, tikai ar to gjeerbshanos ir kaa ir. Mees jau nedziivojam turistu vietaa, bet kaut kaada tur nomaliitee, taa kaa var aizmirst par vnk topinju vai svaarkiem kuri kaut vai ir liidz celim. Ljoti reti sastopama sieviete bez hidzaaba, arii nikaabu piekriteejas ir daudz ( taads kad var redzeet tikai acis)
Satiksme ir abriinojama, nerunaajaat par to ka te nav neviena luksafora te arii nav nekaadu noteikumu, bet neviena avaarija nav redzeeta. Kaa saka,ja maaki pabraukt Egiptee tad maaceesi pabraukt jebkur.
Cilveeki laipni un atsauciigi, un tas nav tikai taapeec ka mees neesam vieteejas. Neviljus naak praataa Latvijas druumas sejas...
Riit atkal brauksim uz Aleksandriiju shoreiz uz 4 dienaam. Plaanos veel daudz ko padariit un apskatiit. Un galvenais - nopirkt :)
Suutu uz Latviju gabalinju saules, kaa dzirdeeju tur jau taads rudeniigs...



Post to:
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..