.viņa - Post a comment
July 3rd, 2008 04:06 pm

ooh yeah. dārgais moby

es pārdzīvoju vakardienu.
nogurdinošie soļi pierima pie operas strūklakas. skatiens. stacijas laukums. 'es klausos'. antibiotiķi. un citi foršumi. viena diena. viens darbs. viens brālis. liekas, ka tajā vakarā viss savijās vienā milzīgā kamolā.

brīvības pieminekļa burvība saullēktā. apskāvieni sildīja. tā kartiņa. un n-tie atkārtojumi. nemazināja faktu, cik tas bija lieliski. kā valters nosargāja robežas. un edgars tikai smaidīja. un uģis mulsa. un evitai nedaudz skauda. un es biju laimīga. stāvot pie puķu tantiņas un vnk runājoties. 'tātad tu esi teicamniece?' lika sajusties pat slikti. it kā tādējādi es būtu nosodīta. un tomēr. vēlāk pie melngalvja nama. kad sēdējām pie rolanda statujas. runājām par zeitgeist. un smējāmies par visu iespējamo. stāvējām pie dzelzceļa tilta. skrējām. un kliedzām. un galu galā uzzinājām, ka viesturs ellē ratā ir bijis manā majā. :D protams. puse jelgavas. ir bijusi manā mājā.

lai nu kā. vakarā, kad ģ. ar r. mani savāca. es biju tik laimīga. tik piepildīta salda svaiga gaisa. otrā elpa. mana otrā elpa. :)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: