pierasti ieraksti

22. Augusts 2005

17:12 - hello, how are you? where you from? latvia? where is it?

tātad.
6dien atgriezos no UK. gāja tiešām labi. teiksim tā. ja nebūtu vienu brīdi pietrūcis naudas un bij gandrīz jau izmisums, bet nu viss beigās bij ok. stulbā krajbanka ar to maestro karti vien skāde ir. neviens automāts neņēma un veikalos arī nevarēja norēķināties. aih sviests
vienvārdsakot gribēju es teikt vienīgi to, ka 6dien sanāca tā tīri spēkam atbraukšanu nosvinēt. labāk es paklusēšu.
tik labs garīgais man bij, visu 6dienu tāds tiešām viss baigi labi. jā... bet tik pat ātri man tas viss pagaisa. 7diena un šodiena ir vienkārši drausmīgas dienas. es tiešām nezinu ko darīt, kur likties kā vispār skatīties, ko teikt un kā izturēties.
vakar bija šoks. laikam pirmo reiz mūžā man bija tāds atmiņas zudums.
šodien vairāk kā stundu stāvēju rindā pēc grāmatām bibliotēkā. beigās pateica, ka lai vidusskolēni nestāv, lai nākot 1dien. bļin, nu forši!
pilnīgākajā boringā sēžu visu dienu mājās.
sāp visas maliņas vēljoprojām no 6dienas.
3dien laikam braukšu atkal prom kkur citur.
un datoru es arī gribu izmest laukā. tikai tāpēc, ka vakar kārtējo reizi sapratu to, kā tas gruzī nost. šodien atkal. nē, ok, stundiņu pasēdi pietiek, bet ja sēž vairāk vienkārši tāāāaaa...
iešu rīt un iegādāšos šādas tādas grāmatas. bet šodien..
un es noteikti zinu, ka atgriezīšos londōnā vēl arī trešo reizi. tas vienkārši ir kaut kas tāds, jo vienmēr visi, kuri atbrauc uz turieni 1. reizi zin, ka brauks vēl nākošo un nākošo... kaut kas tur ir.
Powered by Sviesta Ciba