pierasti ieraksti

24. Decembris 2004

16:34

Nu čau!
Visi raksta "jā, šodien sapirkos dāvanas lala", a man nav nevienas dāvanas, ko kādas uzdāvināt. Forši!!! Šie svētki ir pārvērtušies par kapitālisma svētkiem. Kapēc gan vienkārši to pašu, ko tu dāvini ziemassvētkos, nevari uzdāvināt vienkāršā dienā?
Nu labi jā, sajūta cita un tā..
Aj laikam vienkārši besis.
Vakar aizbraucu uz Rīgu. Bijām pie Armanda dzīvoklī. Dažš labs dzēra daudz šņabja, man bij nenormāli skumji pati nezinu kapēc, bij tāda sajūta it kā pozitīvās un negatīvās emocijas jaucas kopā vienlaicīgi, bet tās negatīvās ņem virsroku un tu nezini kur likties. Apmēram tā. Beigās 3 naktī aizšāvām uz čili picu un paēdām. Lija baigais lietus un mēs gudrīši pārskatījāmies tramvajus un neiekāpām. Gribējām iet ar kājām uz Iļģuciemu. Nu tīri tā neko gabaliņš, bet nu paņēmām taksti tomēr.
Virtuvē sēdējām es gandrīz nomiru no smiekliem, tad gandrīz aizmigām turpat pie galda, bet nu aizgājām tomēr uz istabu saspiedāmies gultā, Reinis uz grīdas un vēl tur divi balodīši citā gultā. Naktī vislaik nevarēju aizmigt, kaut kādas debīlas domas mācās virsū.
No rīta atkal pārsmējos par Elīnas tizlo modinātāja melodiju, Brazīlija kaut kāda :D Un par to, ka Reinis guļ uz grīdas un paladziņš pasegts tjip kā palags apakšā un vēl viens paladziņš pa virsu, un pats vēl sarāvies tādā čokuriņā :)
Cēlāmies vēlāk un baigā saule bij, takā pavasarī.. Braucām uz mājām, un Aizkrauklē ir daudz aukstāks nekā Rīgā
Es tomēr viņam nepazvaniju. Bļā
Māte sauc pušķot eglīti! vīīīī
Bāc nu visu dienu bij tik labs garīgais (pat brīnums), tagad palasiju šitos postus visus sabojājās. Nu taisīšu visiem apsveikumus būs man D.I.Y. apsveikumi. Yeah, right....

17:31

Tūkstošiem mazu debestiņu krīt no gaisa un sakrīt man kapucē.

Es uzlieku kapuci galvā un esmu debesīs...

Gaišus Ziemassvēktus!

 

Powered by Sviesta Ciba