pierasti ieraksti

15. Jūnijs 2004

13:45 - Baņuta, Žermēna, Vilija, Vits (šodien vārda dienas)

Labrīt!
Vakar vakarā nevarēju aizmigt. Grozījos, šķobijos tajā gultā līdz beidzot apgriezos otrādāk (parasti galva bij uz sienas pusi, pagriezos uz durvju) un tad kaut cik aizmigu.
No rīta pamodināja mani telefona zvans, uz kuru, protams, es negāju atbildēt un atkal iemigu. Tad atkal pamodināja Andis ar bļaustīšanos (šim šodien kaut kāds stresiņš, runāja tā paskaļi pa telefonu) un tad es atkal iemigu. Un tad tagad es esmu piecēlusies atkal no telefona zvana un mammas ierašanās pusdienās..
It kā gribas ēst, bet kad aizeju uz virtuvi un paskatos uz ēdienu vairs negribās.
Ko lai dara?
Cerams, ka tikšu Jāņos prom no tās Lietuvas ātrāk, jo gribas būt Latvijā tomēr. Bet neko nevar darīt. Jābrauc ir.
Ok jāiet laikam paēst.

Atsūtiet man kādu meilu. Rakstiet jebko. Būšu priecīga, pat ļoti! ;))(sk. iekš userinfo)
Un sakiet vai sapņi tiešām piepildās? Jo līdz šim man daži ir piepildījušies un tie ir bijuši svarīgi notikumi manā dzīvē. Bet nu jā...

21:32 - iepatikās šis citāts

- Es esmu dzīvs. Ēdot es domāju tikai par ēšanu. Pārgājiena laikā mani saista tikai ceļš. Un, ja gadīsies mesties cīņā, tad šī diena būs tikpat laba nāvei kā jebkura cita. Jo es nedzīvoju ne pagātnē, ne nākotnē. Mani nodarbina tikai tagadne. Ja tu vienmēr spēsi sakopot domas uz to, kas notiek pašreiz, tu būsi laimīgs cilvēks. Dzīve tev liksies kā svinības, jo dzīve - tas ir brīdis, ko mēs izdzīvojam šobrīd.
/Paulu Koelju "Alķīmiķis"/
Powered by Sviesta Ciba