pierasti ieraksti

28. Oktobris 2003

15:28

juu huu :DD šodien laba dieniņa. skolā atrēcu :DDD ak dies ;DD Un 5dien skolā halloweenu disene. psc pirmo reizi pēc cik ilga laika. Būs jāiet izārdīties. Bļe tik stulbi, ka atkal būs tik jāklausa buum bum bum btucii tucii tucii nē nu man jau poh, ka tik IZĀRDĪTIES. yeah. aih. šodien giča, galaxy, dziedene. un mājas un homeworks. baaaa man mājturībā referāts jāraksta. par latviešu tautas tērpiem. ja kāds atrod kaut ko kaut kur netā lūdzu pasakiet man. man tas ir svarīgi. nja.

blah. :DDD

17:03

uii aplauza mani. :DDD bet nu nekas ;D pārdzīvošu. drīz uz galaxy jāaizstaigā un tad uz kultūras namu. un tad. mājās. aih. :DD nau ko teikt vairāk. besī dubļi. visas kedas netīras un ejot pa ceļu kur apledojis, var nožauties tā reāli. ir jau gadījies. tik ne šogad, bet pagājšo. ;]

20:06

shit. visai drūms vakara noslēgums jau nu nē, bet nu biju galaktikā tur viss oki doki. apsveicām ingūnu dzimšansdienā!! ;DD mēs ar jūliju klāsim galdus utt. tajā breika festā. ehz. aizgāju uz kult.namu padziedāju. tjip ir sadalīts tagad divās grupās. lieli (kam spēcīgāka balss) un mazie ( tjip ar vājāku balsi) nosākuma mani pieliek pie lielajiem. dziedam noktirni. nu labi. un pēc tam viņa pasaka :''nē labāk dziedāsim otrā grupā'' es tā nu labi kas ta man galu galā. dziedāju un tjip pasaka, ka koncetrs kaut kāds 6dien. nu labi. tjip dziedājām to Laura Reini Es neesmu neprātīgs.. aih un tjip nodziedam un pasaka, ka lai labāk es nedziedu koncertā. nuu ka tjip es pēc slimošanas tiri piri. ai man ta pohuj... un pēc tam vēl Diāna man tā saka, kā viņa teu uzbrauca tjip caur puķēm pateica, ka es jaucu utt. .. bet tu tak esi muzicenē cik tur gadus gājusi un tā tālāk. Un esmu jau arī. ai bet nu poh. kas tur viens koncerts. :DDDD ai un tā Ginta vispār lieliska. Safanojusies par Neldu un tjip tā nelda vispār dzīvo Koknesē un ginta viņai ir teikusi, ka viņas ir labākās draudzenes. a tā nelda to gintu nodirš :DDD un tjip šodien ginta iedeva kaut kādu tur vēstuli tjip uzrakstijusi neldai. :DDDD visādas uzlīmītes salīmējusi utt. :DDDD labi ja nau rēka. tā ginta iet 9.klasē. NU PSC. aih. viss vairāk nekā nepateikšu.

22:40

bezsakars

23:02 - sviestaini bet es nespeeju attureeties

Poll #1021 taaaks
Open to: All, results viewable to: All

kas ir?

View Answers

nekas
3 (15.0%)

ej d..
2 (10.0%)

tas pats, kas vienmēr
2 (10.0%)

jā jā jautrībiņa
4 (20.0%)

sviests
6 (30.0%)

kas teu ir? ko tu vari psihot?
3 (15.0%)

Powered by Sviesta Ciba