pierasti ieraksti

24. Oktobris 2003

01:02

džīzas krais.... mjā. neko sakarīgu nepateikšu. vienīgi to, ka man nežēlīgi nāk miegs, bet es nepadošos un lasīšu grāmatu. visnotaļ interesanti pavadīts vakars. veeeh.... man ir karsti un es gribu dzert. vaa.. labi. baac. dzīvojam tagad un tieši te. pagātnes nau. nē. nekā. ai. bāc. šī dziesma...

12:39

lalalalal :DDD
esmu augšā. dzeru tēju, apēdu picu un gribu vēl picu. iešu šodien pirkt.
sapni neatceros. žēl. vakar atkal līdz 2 negulēju. ai bāciņ. bikses mazgājās. bā gribas vilkt, bet būs slapjas. aizkrauklē nesnieg, bet es gribu snieguuu!!! wljah. labi nekritīšu jums vairs uz nerviem,.

13:43

aaaaa tas nevar buuut!!!!!!! kriit pirmas sniega paarslas!! :))) /me laiiimiiigaaaaa :)))

:*

15:33

lalala. baac zheel, ka man nau skenera. bildes dabuujaam. :D ai viss pagaidaam nekaa sakariiga nevaru pateikt. .... ...

16:43

Ejam aaraa

18:15

mua. :D bāc gribas kaut ko darīt tik nezinu ko. itkā pēdējē brīvlaika diena, neskaitot 6dienu un 7dienu. Ko LAI DAARAA?? jāsvin, bet kur un kā. bļ. stulbi, ka tik auksts.
viss. pameklējos pa savām dziesmām un atradu šito un tagad baigi atgādina pagājušo ziemu, kā ar krišu ārdijāmies... ai bāc.. :DD
tie bij laiki.. ja es tad būtu rīkojusies, varbūt jau tad kaut kas būtu noticis.. :) šobrīd es spēju tikai pasmaidīt.. :)

21:50

lalala :DD bijām laukā. aizgājām līdz BJC kur šiem treniņš. paskatijāmies. parēcām :DD ar raivi un norci aizgājām uz solo. es šiem uzliku kapučīnō ;D a pati tējiņu :) tad izgājām laukā no solo un gājām.. šie aizgāja mājās a mēs ar esty aizklīdām līdz mego. nopirkām čipšus un aizgājām pie domes tjip tur. esty sēdēja uz apmalītes a es viņai tjip uz kedām. :D un ēdām čiponus =D buu :D un apspriedām visādas tēmas un tēmiņas ;DDD uiii ;D jautra dieniņa visā visumā..... BUUU :)

un izdomājām, ka es rīt pateikšu mučai, ka palieku pie elīnas pa nakti un mēs iesim un nodzersimies, bet nekādu pagastu. nē nē nē :DDDD uiiiii. bet rīt dienā uz Rīgu :P Lalallala :)
Powered by Sviesta Ciba