pierasti ieraksti

6. Oktobris 2003

15:22 - Chiu

Sveiki ljautinji! Kaa pa dziiviiti? Man maajaas internets neiet. YESS!! lieliski vienk. MJaa. Tagadesu pie leldes. Reecam :DD kaa vienmeer. paga. tagad pietiks. Ierakstiishu kaut ko veel peec mirkliisha. ;)

15:35 - nu tad taa

tagad klausamies avrilu :DDDD njaaaa... un veel esty atsuutija sms :)))) Ak diefs :DD shausmas. bljaaviens. taads besis. es nezinu ko dariit. bljiin. Bet nu laikam jau... Ai. Kapeec? Varat luudzu man atbildeet - Kaapeeecc?????? nu labi. Gribu. Kaut ko. Daudz ko. Neteikshu ko. Punkts. :D LAbi. Laikam jau juudzos.
Melnas acis, cigaretes, seedeeshana, lietus, muuzika, skumjas. Jā, Zanda, Lelde, Elīna, puiši. :)

Es gribu būt priecīga, bet man tas nesanāk. Nu bljn.

Skaistas acis, taureņu mūzika kā arī tavs sejas atspulgs tālumā... mīlu

17:04 - ;)

jaa. taa taa dziiviite paiet... un mees visi nomirstam. muus aprok zem zemes pie taarpiem. un muus taarpi sagrauzh. pat kauli nepaliek paari. muusu dveeseles nonaak vai nu debesiis vai nu ellee, kaut gan par peedeejo neesmu paarliecinaata. jaa... un saakas cita dziive. Bet kaadeelj gan domaata dziive?! Lai mees to izdziivotu peec lielaakaas sirds patikas. Jā. Viss dziivee ir jaaizmeegjina nuuuu ne jau nu pilniigi VISS, bet lielaakaa dalja. nja. Vairaak nekaa nezinam. Mums ir besis. Jā. un zandai piikstinaas ***** :DD un ***** domaa, ka Lelde vinjam uzbaazhas un es... Es vispaar neko nedomaaaju. Un pildspalva ar pingviiniem. Tukshs Geishas papiiriits. Leldei mutee graamata. Zandai rokaas mobiilais. Es rakstu. Dziesma skan. Klusums istabaa. Zanda runaa. Es kluseeju. Lelde smejaaas. Lelde pasaka, ka graamata ir negarshiiga. esty ir riidziitee unn es gribu kaut ko paprasiit vienam cilveekam, bet vinjsh taapat neko neteiks. un shiis ir arii shii posta beigas. punkts. Piis!
Powered by Sviesta Ciba