pierasti ieraksti

1. Oktobris 2003

09:32

ak jeezinj. man ir pienaakushas jau 8 sms ar apsweikumiem.. paaldies jums miiljie, ka atceraties par mani. tas tieshaam ljoti priecee :))) Ak Zanda, Zanda. Es gribu uz Skrīveru iesvētībaam riit!! ak jel. netiekuuuu. Kaapeec man vajadzeeeja saslimt tieshi tagad. Bljin. un vinja grib savaakt vinju. es tachu zinu. blj triic uz vinjaam. /me dusmiigs. Ko lai taadu shodien izdara par godu manai v.dienai? hmm.. uhh.. Gribu riit uz Skr. Bljin. es jau saaku atkaartoties. Ceru, ka nenjmsiet ljaunaa. Kaapeec vinjam tieshi tagad vajadzeeja pazust telefonam. un tagad es nevaru pateikt, ko gribeeju pateikt. :/ nja. Taada ir dziive.
ak un jaa.
Sveiciens visām Zandām un Lāsmām vārda dienā!

12:12

ak jel. skumīgi ir vienai mājās sēdēt slimai un domāt par to, kā būs, kad es būšu vesela. Drausmīgi. nevaru paciest. Gribu ārā. trešo dienu pēc kārtas jau sēžu šitajās 4 sienās. Es nevar dzīvot iekšā. Esmu āra bērns. Galu galā. Gribu izdarīt kaut ko TAADU... prātam neaptveramu. pati nezinu ko. tik zinu, ka GRIBU. drausmīgi gribu kaut ko. šausmas. laikam jūku prātā. palīgā. drausmīgi. ak dievs. jo tu esi dzīvs, patiesi brīvs, būs tieši tā Anarhijāā.. aahahhaā.. jee jee (A) forever. :D labi jūdzos nost.

14:12

:DDDDD me paarsmeejusies... par to Sneiku.. PSc... kur taadi rodas :DDDD :DD :D shausmas

17:29

tikko pie manis bija friendi atnaakushi. eedaam torti un reecaam. kaa jau vienmeer. un man ir labaa balss. :DD riktiigi reeciiga.. Drausmas. Gribu aaraa. Tik skaists laiks. Lapas daudz. Un es gribeeshu riit redzeet [info]pukjiic ieteerpushos panka teelaa... bet laikam visu to palaidiishu garaaam, jo buus jaagulj maajaas.... :/ zb. Shausmas.

17:48

postot vienkaarshi bezteemaa rullee. man tas patiik

20:46

tagad kaujamies ar maasiicu pret eeriku ;DDD zeme ;DDDD reecu vislaik :DDDD iiszinjas vislaik naak ;D no visaadiem cilveekiem :DDD /me noreekusies eerikam ir satisfaction meloodija :DDDD shie atkal kaujas :DD aapaac

20:57

viss. tas ir arii laikam viss. riit vairs nebuus manas vaarda dienas. kaut kaads numurs zvaniija. pagaidiija kameer pacelju un nometa. uzpiikstinaaja. atkal zvaniija un prasiija Zanda? es saku Jaa. un nomet. lieliski. tikko veel viena iiszinja atnaaca. dodos lasiit. Jaukumjaukumiigu jums vakaru miiljie daargie .
Powered by Sviesta Ciba