pierasti ieraksti

20. Augusts 2003

01:10

mjaa... :) šodien bij tīri jauka diena. ar visiem tā atklāti parunājāmies. beidzot ir skaidrs. vismaz ar dažiem. un jā. es jau nekā neteikšu. nesen tikai atvilkos mājās un tā normāli atnāk īsziņa. nu psc vienkārši viss garīgais satriekts. bet nu labi jā. visā visumā diena bij ok. izņemot atkal tās stulbās sajūtas, ka tu ej un no tāluma jau dzirdi, ka tewi nodirš un pēc tam kad pieej klāt neviens nekā nesaka un tad uzrodas kāds kurš klusiņām pasaka čau un es atbildu čau un tad jau visi tā klusiņām saka čau un es atbildu ar to pašu, bet tad man liek noprast, ka es varu būt brīva un kratīties prom. un tā es arī aizgāju.
bet nu sēdējām piecatā un parunājāmies par to ko katrs domā par katru. mjā.
rīt jādodas uz stulbo skolu pēc grāmatām. nezinu kā piecelšos, bet nu labi jā.

01:24

bljiin man kaut kas vakar ne nu jaasaka aizvakar iekoda tik es nezinu kas. un tagad uzpampis un kasaas un saap, bet pumpas nau tik sarkas un kaut kaads jociigums... :// ja kaac tagad mani redzeetu no malas. es seezhu nekaartiigaa istabaa kur viss piemeetaac, galds aizkrauts, dzeru uudeni, eedu askorbiinskaabi, kasu kaaju, klausos muuziku uz austinjaam un pa briitinjam spaidu telefonu un jaa. Stulbie moskīti

12:47

nepiecēlos lai aizietu uz skolu. es nezinu kas izslēdza manu modinātāju, bet es piecēlos tikai 11.30.. kaut gan vajadzēja 8.30.. nu jā. man vēl kaut kā jātiek uz laukiem lai paņemtu Kristīnes ričuku... Ehz..tādas tās lietas pagaidām. gribas jaunu logo tik nevaru izdomāt kādu... jā. jādodas logo meklējumos.
ps - un man visu nakti kasijās un sāpēja tas kodums debīlais. es nezinu kas tur varēja tā iekost...

12:55

cold as ice......

21:03

šodien pārsvarā visu dienu smaidu. :) Jaukus cilvēkus ir patīkami sweicināt un tad uzreiz ir smaids līdz ausīm. šodien nebij vismaz diršanās mūsu starpā :)~ fjuu..

panjēmu no jūlijas Spljin disku. tagad klausos. :))~~ (Spljin - apmēram kaut kāds krievu roks, bet labs.. man patīk ;))

21:12

jē jē. rīt nekur nebraucam. mutere pateica sēdēsi mājās un kārtosi istabu. un pohuj sēdēšu arī. bļin. :/

23:39

ai bļin viss. jātin laikam gulēt... rīt 9.00 jāceļas. es ceru, ka muča pārdomās par to nebraukšanu uz Rīdzīti. un ka brauksim tomēr. ahh. atradu dažas skaistas bildes netā.. moš kaut kad kad nebūs ko darīt iemetīšu šeit. :)

arlabnakt un žīlbinošus sapnīšus ;))))~~~~~
Powered by Sviesta Ciba