pierasti ieraksti

14. Jūlijs 2003

11:54

Rīt jau nometne. Tik ātri laiks skrien.. Vui... njjjamz... Nezinu ko rakstīt.... Kādreiz rakstīju visu ko domāju. tagad vispirms padomāju vai to vajdzētu rakstīt un tad tikai rakstu. Varbūt ir bailes no jūsu komentiem or vispār bail... Nezinu... Mmhhh..

12:09

Es negribu nekur iet.. No vienas puses negribu no otras gribu... Gribu sēdēt un nedomāt neparko.... tiešām nezinu ko darīt... Iet vai neiet. Jāiet. Iešu. Man gribas uz jūru. Drausmīgi gribas. Vai arī uz kādu citu valsti. Piemēram uz Ēģipti.... Vai arī uz kādu neatklātu zemi [bet tādas iespējams nau] nē nu gan jau ir, bet mēs to nezinam. Un man ir labs garastāvoklis, bet es nezinu es pati jūtos takā izcepta uz pannas vai kaut kas tmldz , bet man nau karsti... Es nezinu kas man ir. Jādomā labas domas, tad arī viss būs labi. Un nevajg sēdēt visu dienu pie kompja.
Ienāca čatā [info]esty un teica ka mēs čist reizē esam iepostojušas postu un pirmais teikums ir vienāds. Un es apstījos un toč :DDDD rēcīgi.. :)) /me beidzot sāka smaidīt :)) un man uzlabojās garīgais =DDD jupiii jeii
Powered by Sviesta Ciba