pierasti ieraksti

7. Jūlijs 2003

21:46

aaaahhhh..... JEEESSSSS.... beidzot es tiku netaa... visas shitaas dienas man negaaja nec. A tagad iet :P tikko biju peudeeties. Baigi labi! ;)) ehh... es juus visus miilu :)

22:30

ahhh pa super fm pashlaik skan vienk dieviiga dziesma...... Aaaahhhhhhh :)) kaaa patiik /me gjiiibzt tas ir top10 laikam un shii dziesma ir 3 vietaa...... Ehhhh.... =]]] kaaa patiiiikkkkkk :)********* aaaaaaaaaaa..... ;)))

23:10

izlasīju friendlisti. Mjaa.. Daudz esat sadrukaajushi kameer man negaaja (noledētais!) nets.. Stulbā aka akal kaut ko gļuko... man jau šitā vairākas reizes ir bijis... :/ Un es sapratu ka man ir noriebushaas visas dziesmas kas man ir playlistee.... Izdzeesu. BEz zheelastības. Tik dažas atstāju. Ai vasara nau domāta lai sēdetu pie kompja. :| Biju tajā Daugavas stadionā uz deju noslēgumu. Baigi patika. Tur dejoja 13 400 cilvēku un vispār baigi foršā sajūta bij pēdējā dejā kad viņi visi sanāca uz tā laukuma un tur bija čist visi cilvēki,.. un vēl tad tas skats kad iededza tos lukturīšus un izšāva raķetes jau nu ne, bet tie bij k-kādi pirotehniskie štrumenti :D Bet nu man baigi patikās,. =] Hehz.. Ā un sapratu es vienu lietu. :DDDD bļāviens rēka rauj. :DDD ak dieviņ vai nu viņš man pac nevarēja pateikt, ka viņš negrib ar mani . Tolks no melošanas, bet es precīzi nezinu vai tā bija melošana vai nē. Nu man tā liekas, jo viņš tagad jau tur traļi vaļi ar vienu citu meiču. Nē nu es jau neko nesaku. man pofig, bet nu varēja pateikt nevis melot..... aih... laikam esu apmāta ar viņu ... Nezinu ko domāt... Ai nē... Esmu jau aizmirsusi viņu. Man viņu nevajg. Un kā nekā... Ai... Piektdienas un sestdienas naktīs nebūšu mājās. To es jums apsolu, bet nevar jau zināt vai mutere ļaus iet. Ai gan jau ļaus. Ko viņa citu darīs.. Ehzz. ;]
Powered by Sviesta Ciba