pierasti ieraksti

9. Jūnijs 2003

00:03 - dam dam dam dubi dubi dam dam

karsta dieninj shon bij :DD ventinj buut es.. bet es dziivot aizkraukl.. Es shodien buut peldeet un sauljoties un apdegt liidz nepaziishanais.. Es ir sarkani pleci un seja. Vakars jokoties ieksh centrs. Odi dauuuudzz. Stulbi asinssuuc.. Riit akal pludmale, pludmale, pludmale... . Pareizaak sakot Daugava. Muusu pazhu vecaa labaa Daugava. Laabi pushi. Labas vakaras jumsim :DDD pasham reek rauj pa shitaad valod ;DDD

11:22 - :::esmu pieceelusies:::

esmu piecēlusies. Knapi. Modinātājs bij uzlikts uz 10, bet kā vienmēr nospiežu un guļu tālāk. Domāju, ka pa visam aizmigšu un nogulēšu visu dienu, bet nu nesanāca. Ar mokām piecēlos 11. /me iemalko ūdeni. Laikam nesanāks akal šodien [aēst brokastis, jo jāsteidzas uz 12 satikteis ar Esty, Dzuuli un visiem pārējiem. Dosimies akal peldēties, bet vēl neesam izdomājušas uz kuru pludmali. Lūk tā. Karstums ir riktīga ārā, cik es spriežu sēžot pie loga un lēnām sakarstot.. Šodien vārda dienas ir Ligitām un Gitām. Vai, atcerējos, ka jāapsveica veina Gita ;D Nu laikam došos pastaigāt pa māju, izdomāt ko vilkt, iekost kaut ko, aizsūtīt kādu e-kartīti Gitai, iziet uz balkona apstīties kāc laiks, uzvilkt peldkostīmu, paņemt dvieli... Ekk.. Kā jums mana journal jaunās krāsas? Patīk or kaut kas nau labi?

23:55 - jupīīīīīī :DDD

jē jē jē =DDDD es braucu uz Ventspili ;DD ekskursijā ar Esty'as klasi.. laabaissssssss =DDDD Un vēl pēc tam izlaidums un pirts un visss ir baigi labi.. tik es nez kas man ir izdzēsis dažas bildes no komja.. un galvenais jūs paši zināt kura bildes.......... :// besī ārā! ATZĪSTĀS KURŠ TAS BIJ!!! =DD nu vot tā . Un tad jau drīz Jāņi. PSC labais būs. Aizkrauklē vēl R.Paula ziņģe. Vispāāāāāāāā forši :DDD Un kā jau teicu iepriekš Jāņi riktiigi rlz =DD nu drīz ar jādodas gulēt tā kā būtu.. Zvaniņš skan, zvaniņš skan, Ziemassvētki brauc. Dāvanas būs teu un man, Visi bērni saaaaauuuc! :DDD acerējos Ziemīšus :DD ehh tad vēl draudzējos ar Montu.. Nu jūs jau nezināsiet tādu. Nu šī ar man sabojāja nelielu dzīves daļiņu (pusgadu apmēram).. BET TĀ JAU IR PAGĀTNE.. dzīvojam tagadnē... :)
Powered by Sviesta Ciba