pierasti ieraksti

11. Maijs 2003

14:08 - akk....

esmu maajaas... aaraa viss ir tik jautrs... viss zaljsh.. viss smarzho.. plaukst lapas.... aiiiii... jauki.... juutams, ka vasara ir riktiigi klaat... :)))) visiem labs gariigais... es ceru, ka arii jums visiem :) smaidiit un vieniigi smaidiit :))

14:20 - gribeejaas veelreiz kaut ko ierakstiit... =))

*me kjeepaajaas ar zaljo pildspalvu savaa skolas dienasgraamataa.... jautri.. klausos dziesmu, ko man vakar atsuutija blind.. interesanta dziesma ;] nu ko dzekinjii skrienam visi peldeeties un trakot.. =]]] bet stulbi, ka uudens veel tik auksts... es neticu savaam aciim.. daba mostas.. aapaac... ak jaukie dienasgraamatu biedri =) lai jums jauka shii diena =DDD

21:27 - =]

jauka dieninja shon bij :) izgaajaam aaraa ar esty aizgaajaam uz elvi un tad seedeejaam uz solinja pie elvja un suutiijaam iiszinjas vilim(skolas saimniekam) un vienai losiitei no Jaunjelgavas... peec tam es aizgaaju maajaas un uzreiz braucu speeleet tenisu. aizbraucu, nospeeleejos tenisu divas stundas un braucu apakalj, bet pa celjam iebraucaam daarzaa, kur paeedaam vakarinjas un noskatiijaamies hojki.. labais kanaada vineejaa.. jee jeee jeee... baigi labie peedeejie vaarti bij.. forshinjie.. kameer galvenais tiesnesis izleema vai bij vai nebij vaarti pagaaja kaadas 10 minuutes.. labs i.. noskatiijaamies hokji un pataisno uz maajaam... atbraucu maajaas... apseedos pie kompja, bet izleemu uzspeeleet klavieres, jo naakam pirmdien muuzikas skolaa klavieru eksaamens... 2dien jau solfedzo buus un 3dien muuziokas literatuuraa... naaksies bishkjiit pastresoties... =) nu izspeeleejos klavieres.. apseedos akal pie dakja.. taa nu tagad rakstu.... =) ehh.... buus jau labi! :)
Powered by Sviesta Ciba