nikis - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
11:57 pm

[info]nikis

[Link]

Thinking about...
Lai būtu sajūta, ka tu dzīvo pilnvērtīgi, ir nepieciešams, lai tavai dzīvei būtu jēga, nepieciešams, lai būtu kads augstāks mērķis, kas paceltos pāri ikdienai - ēšanai, kailuma piesegšanai, rūpēm par jumtu virs galvas un daudzām citām lietām, kas Maslova piramīdā atrodas pašā tās pamatā, bet kuras nereti paņem lielāko daļu tavas dzīves, spēku un līdzekļu. Viegli tam, kura dzīves mērķis ir māja, mašīna, bankas konts, tad labāka mašīna, lielāka māja un vairāk naudas kontā, stāvoklis sabiedrībā, tad vēl dārgāka mašīna, vēl lielāka māja, vēl vairāk naudas, primus inter paria... Un tā kā lietām ir tendence agri vai vēlu nolietoties un iziet no modes, bet stavoklis sabiedrībā ir greizsirdīgi jāsargā un jāuztur, tad viņš vienmēr būs pozitīvi nodarbināts, lai saturētu savu pasauli.
Grūti tam, kam gribas apzināties un sajust, ka viņš ir kādam vajadzīgs, kuram bez tā visa dzīve kļūst bezjēdzīga un pārvēršas par primitīvu eksistēšanu.
Kāda jēga dzīvot, ja neviens nemīl tevi un tu nemīli nevienu? Kāda jēga dzīvot, ja tu runā ar cilvēku, bet tavi vārdi līdz viņam neaizkļūst? Kāda jēga tavai dzīvei, ja tev nav cerību būt sadzirdētam un uzklausītam? Paliek tikai bioloģisko funkciju kopums, kuru daudzi nezin kāpēc sauc par dzīvi, bet kas patiesībā ir tikai eksistēšana.
Dzivē reti kad veidojas pareizie savienojumi... I love somebody, somebody loves some other somebody but not you... and so on... endless story...
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba