impresijas

October 27th, 2008

01:06 am - par dažām lietām

braucu šovakar/šonakt uz kojām un domāju, ka man tomēr būs kas jāuzraksta. pirmkārt, lai dabūtu to visu ārā no manis kā tādā verbālā caurejā un, otrkārt, lai varbūt tiktu kaut kādā skaidrībā.

ir tikai pāris lietas, kuras mani patiešām tracina. viena no tām ir sajūta, ka kaut kas nav atkarīgs no manis. šajā gadījumā tā būs iziešana no tām sasodītajām kojām!

es ļoti labi apzinos, ka ir noteikumi, kuri ir jāievēro. vienmēr pati esmu bijusi par noteikumu ievērošanu. šajā gadījumā es pat vairs neietilpstu kategorijā "melnais saraksts".

man ļoti patīk mūsu vakari. man patīk tēja, man patīk mūzika, man patīk sarunas, man patīk pat tas, ka ir Rota un savā ziņā tajā visā piedalās. man patīk skats ārā pa logu. man patīk jūsu istaba. man patīk siltums. .. man patīkat jūs.

jā, iespējams, es to visu uztveru pārāk sakāpināti, taču, sasodīts, tā iziešana mani dzen kapā!!!

risinājumi:

1.es varētu pārtraukt braukt uz Balto karalisti.
2.es varētu braukt, kad tur sēž kāds, kurš mani nezina.
3.es varētu ierasties pieklājīgā laikā un aiziet pieklājīgā laikā.


bet fakingā:

1. ja es pārstāšu braukt, es tik daudz ko palaidīšu garām. man vairs nebūs iespēja rakstīt par to, par ko rakstīju augstāk. būs jāatrod cits laiks, vieta, kas vairs nebūs tā. pie manis nav tik ērti, lai kas tāds notiktu. kaut vai tā iemesla dēļ, ka jūsu, kas tur dzīvo ir vairāk, nekā es, kas dzīvo šeit - savā buduārā ar sarkano sienu.
2. ļoti optimāls variants, kas prasītu Džeimsa Bonda cienīgas novērošanas un izpētes spējas!
3. mūsu dienas ir pietiekoši pilnas, lai būtu sarežģīti atrast pienācīgu brīdi. turklāt, viss interesantākais parasti sāk notikt pievakarē. tajās stundās, kad apņem nakts burvība [un trakulība!]. mani darbi vakaros beidzas labi ja astoņos. man nav vērts braukt uz stundu, kas ir tikai loģiski. jo man ir grūti aiziet. tad labāk ir nebraukt vispār.

===

nekad nedomāju, ka pienāks šāda situācija. ka nevarēšu normāli un brīvi tikties un būt kopā ar cilvēkiem, kuri man patīk. tikai tāpēc, ka ir noteiktumi, kuri jāievēro.


tagad gan ar labu nakti - rīt gara diena! ceru, ka Daina jūs nebūs īpaši nomocījusi ;)
Powered by Sviesta Ciba