Trešdiena, 22. Feb 2006, 16:27
[info]nelabais: Skaidrojošā vārdnīca #3 (turpinājums sekos)

saldie - zinjas par shiem cilveekveidiigajiem radiijumiem sastopamas jau 5ajaa gadsimtaa kurdu apdziivoto teritorijaa rakstiitajaa Afanaasija treshajaa hronikaa, kur shie ir aprakstiiti kaa radiijumi, kas nav deriigi fiziskam darbam un radiijumi bez moraalaas staajas! Saldo domu gaita ir primitiiva un neattiistiijusies, vinju uzskatus par dziivi veido komerciaalaas muuzikas radiostacijas un kaiminjsaadzjas vasjka! Saldie nelieto augstaako kaartu cilveeku dzeerienu, respektiivi alu! Saldajiem ir iipatneeja tieksme uz visaada veida saldumiem (cukurbieteem un medu), kurus shie izmanto sevis saldinaashanaa! Saldo muuzikas gaume arii ir nicinaama, pashi uzskata ka ka klausaas visu, bet reaali vinjie ir speejiigi izprast tikai zemaako kaartu muuziku (hiphop, kalbsnjiku un tranziitu)!

laroka - vaards ceelies no latiiinjiem - senlatvju valodas atvasinaajuma un origjinaali tas saucaas - for lohiem! principaa tas tiek uzskatiits par pieluugsmes objektu zemaako kaartu starpaa! atrasties shajaa vietaa noziimee atrasties askonas bagaazhniekaa kopaa ar meenesi vecu beigtu kuilju maatiiti! pirmoreizi to ieviesa dj(dirsaa jaats) ja rule! to var uzskatiit arii par kolbasas rashanaas laiku, jo peec shiis atrakcijas jau izsenis paziistamajs dj, ieguva tiifu, kas vinjaa arii radiija veelmi tuc! muusdienaas ar tuc nodarbojas pilniigi visi zemaako kaartu paarstaavji, iespeejams tas izskaidrojams ar vinju un tiifa ciesho saistiibu tachu atbilde uz sho jautaajumu nekad nau tikusi mekleeta un netiks mekleeta arii turpmaak!

tranziits - Shis radiijums tiek raksturots kaa verbaalaas caurejas radiitaju un izplatiitaaju! Klausosties shii radiijuma izdotajaas skanjaas augstaako kaartu radijumos neko citu kaa histeeriskus smieklus izraisiit nevar! Neskatoties uz savu gjeneetisko un moraalo neattiistiibu tanziitam ir arii savi pieluudzeeji, ljoti nozjeelojami un neizteiksmiigi radiijumi...

UT - saiisinaajums, kuram nau nekaada sakara ar deejeejvistaam! paredzeets tikai un vieniigi pieredzeejushiem juuzeriem! testeets uz dziivniekiem! nodroshina atkariibu! saliidzinoshi nedaargs! necenzeets! pievienotajaa tutoriaalii paraadiits, kaa savietot urlu un 30 cm kartona kasti! UT speej izprast un lietot tikai tie, kas speejiigi izprast un panest svariigaako bariibas vielu - alu! naaviigs ja to lieto reizee ar pljuuteneem! pieliidzinaams zaales piipeetaaja laimiigajiem briizhiem! papildus info mekleet liidz pievienotajaa disketee!

daplis - viltiigs radiijums, ko nevienam neizdodas izprast! Daplim garsho dievu dzeeriens alus, kaa arii viss cits kam ir kaut kadi graadi! Nesmaadee arii no kartupeljiem dziitu braagu, kura tecinaata caur asconas benziina trubu! Dapli nevar pieskaitiit ne pie vienas cilveeku kaartas, vinjsh ir vienkaarshi unikaals, nepieskaitaams cilveekveidiigs radiijums! Lai gan peec arienes nedaudz skarbs, bet ieraugot izjauktu izja motoru un voshoda glushaku, vinja sirds atmaigst! Daplja riiciiba nav paredzama! Daplis ietekmeejas no visiem apkaarteejiem cilveekveidiigajiem radiijumiem, neskatoties uz vinju kaartu, bet pats nekad necenshas (vai arii neveelas) ietekmeet citus cilveekveidiigus radiijumus!

lameris - anshlava otraa deela borislava ienjemamais amats spernjovas pagastaa! galvenie pienaakumi ir kanzhas aparaatu ievieshana, cuuku eksports un zagto doteeto mobiljniku tirgoshana latgaliitee par iipashi draudzigiaam cenaam! atpaziit var peec tjuuneetaa dienasta izha ar askonas 2l diizeli un 3 ritenju piedzinju, ar kuru paarvietojas gan pa darba gjeelaam gan pa citaam ar shljergas izguushanu saistiitaam aktivitaateem! parasti sastapt var pie lietuvas igaunijas robezhas, exporteejot nelegaalos tranziita sii dii romus!



No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: