# nekur. tur. kautkur # - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kkas

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

draugi? 21. Okt 2003|17:10

nekuriene
tie, kas ir te
tie, kas ir tur un nekur
mani vai tavi draugi, varbuut, kopeeji
cilveeki vai zveeri varbuut iedomu varonji
varbuut taadi pat vispaar nav, briizhiem, saak skjist, ka tik uz iisu irkli mums tie ir un tad tie aiziet un vairs nav tavi bet jau pieder un skaitaas citu draugi.
es nevaru ciest, ja man melo.es
nevaru ciest, ja mani ignoree.
es nevaru... nu jaa, bet tas, lai paliek..
varbuut man nemaz nevar buut draugi un es nespeeju buut draugs? iespeejams, ka tam vienkaarshi neesmu radiita, taapat, kaa es nemaaku miileet un, varbuut, nemaz to nespeeju dariit un citiem kautko dot. rodas jautaajums: ko vispaar es speeju/daru/dodu?
mmm saak maakt sajuuta, ka labaak man vispaar buut vienai, bez neviena i visiem. paleenaam visi jau ir attaalinaajushies un zinu, ka attaalinaasies arii veel vairaak i beigaas reizi gadaa maniishu, ja pat reizi gadaa, maybe, divos. kas to, lai zin.
kapeec tad, kad satiec cilveeku, kas ir tik ilgi jau tavs draugs gadiem jau un tu satiekot parunaajies i itkaa uzto briidi pa tevii nospiid taa sajuuta, ka itkaa tu esi vajadziigs tam cilveekam mmm i cares pat, bet tad pasakot attaa itkaa viss izuud i visas siates pazuud i atkal iekriti tai pashaa bedree kur pirmiit seedeeji, saprotot, to, ka njifiga nav nekas mainiijies. varbuut liekas? varbuut taa vienkaarshi ir draudziiba? brzzz ES NESAPROTU. nee, varbuut, es nepazistu cilveekus un sho pasauli un prasu par daudz no visiem i par maz dodu i beigaas pati esmu taa nelaimiigaa i vainiigaa visas nelaimees.
mani pashlaik viss itkaa atgruuzh. cilveki, kas agraak man noziimeeja visu, tagad tie mani biedee un es no tiem itkaa noveershos, varbuut, lai nesaapinaatu es pati sevi, bet, man taa vai taa saap, bet saap viss caur dusmaam. es dusmojos un izlieku, pametot tajaas savas saapes i cerot, ka taa man taas izzudiis - izzuud? ajjj, esmu duma duma duma + jaa, taa ir. driiiz uzlikshu eezeljausheles i asti i teikshu : ihaa! f.. kur es esmu taada deriiga kaada esmu? nekur. un nejau uz shiis pasaules. nu un kas, ka man ir sarkani mani un pat tiiri smukaa kraasaa. nu un kas, ka man ir balss. pfg, ka man ir njez zilas acis i veel un veel un veel - nu un kas no taa? nekas! un kas? nekas.
ja man buutummm nee, ir labi kaa ir. galu galaa wc.
kpc es kautko juutu m?
man jau vienu briidi likaas, ka esmu palikusi bezjuutiiga galiigi.
bet, tomeer, viss veel nav nomeerdeec manii.
zheel, ka man viss nav pfg, laigan, mabe, briizhiem taa izskataas - mans vienaldziigais skatiens.
zinu tik vienu - roozaa sierinji un zilas zekjes ( zemteksts ).

vispaar man saap kakls + liekas, ka ir vakarvakar bija arii temperatuura, bet nu dziives apstaaklji mani saldee i tas jau bija gaidaams. nu slima nu ko nu neko.

end
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.