# nekur. tur. kautkur # - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kkas

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazinsh revjuu 15. Okt 2003|10:08

nekuriene
aizbraucu maajaas.
no saakuma neko, apseedos, paklausiijos jaunieguutos CD.
tad saaku klausiities maates staastos par visu, kas ir noticis shinii posmaa, kad maajaas nebiju. /me nopuushaas. nekas jauns, nekas nedzirdeets,nekas negaidiits. nozheelojami. pateevs vispaar nerunaa nearvienu. gluzhi kaa svesh cilveeks sveshaa maajaa. ienaak/atnaak/aiziet i ne chiku ne grabu. mmm beigaas maatei pateicu ko domaaju, kaa juutos, kas un kaa i novedu vinju liidz asaraam paskaidrojot, ka mani shis viss ari ietekmee un paaraak daudz, laigan, vinja man boree, ka mani tas nemaz neietekmee i, laikam, beigaas vinjai daleca, ka esmu par lielu, lai aizverot acis seedeetu i neko nesaprastu. es nez. laikam viss ir atkariigs no taa, ko es gaidu. un vakar sapratu, ka es pat neko vairs neveelos un man nav uzko tiekties un uz skolu es arii eju tikai pienaakuma apzinjas vilkta. ne kripatas no gribas i veelmes iet jo tur es juutos kaa citplaneetietis no visiem savaadaaka i atskjirtaaka i diivainaaka. pat ja taa nebuutu i nav. es taa juutos i taas ir manas izjuutas. mmm seezhot maajaas i klausoties muuziku uznaak briizhi, kad skaidri es saprotu, ka man vajadzeetu priecaaties par tiem, kas man ir bet tai pashaa laikaa es saprotu, ka es nespeeju, jaa, varbuut sevi blokjeeju es pati - piekriitu, bet es esmu taada, ka jo sliktaak juutos, jo vairaak nosleedzos sevii i taa tam, laikam, buut muuzhiigi muuzhos kaa visu laiku ir bijis. esmu nozheelojama un pat tagad es taada juutos. nu re. sarkasms manaa stilaa .skumjas ir mans fons asaras ikdieniskjais uudens un beedas kaa silta sega naktii ejot silda mani. ak diis tas vis tieshaam reiz nobeigs mani!

es jau stiepjos bet man ir pieliimeetas kaajas i sasietas rokas, lai sasniegtu juus

upd: 5dien luudzu beeru karogus virs manas augstskolas durviim. man ieksh DStruktuuraam KD - ak tu diis apzheelojies par manu necilo dveeseliiti kaut nedaudz i dod skaidriibu parto, kas man tur buus jaaraksta !
psc. johaidii shitas kverpliits. es nespeeshu no galvas iemaaciities taas visas metodes, lai peec tam uz ruutinju lapas to visu kaa druku paardrukaatu no GALVAS. /me panjurd. zinu, ka tas ir tikai siikums, bet shitais man sagaadaas nevienu vien galvas sirmu matu + galvas saapes, jo me taksh satraukaasies i ajj i than buus atkal hospitaalis slimniica. f.. f... f.... hate shito, ka esmu duma ieksh taa dumaa pascal.pashlaik paardomaaju riizonus kapeec maacos shito te visu, ja pat neko nesaprotu, maybe, jaamaina skola un shii nav mana iistaa vieta? i maybe es te nemaz neiederos i jaaiet maaciities nezin kas mmmm jaapadomaa...
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.