Niigas nesit - March 30th, 2005

Mar. 30th, 2005

03:45 pm - Veeleeshanas + ...

Vot- vakar bij "Milzhu ciinjas" ieksh to akadeemijs vestibils. Man kauns, muusu partijas reklaamas kampanja izgaazaas. Muusu video materiaalu redzies peedeejaa briidii taisijaas sagraiziit, bet kaa jau vienmeer, ja runa ir par Pc, tad nu tas speej vienmeer piedirst sisteemu. Vienaa teikumaa sakot nepaplashinaataa- programma neveera valjaa muusu video failu.
Itkaa jau vareeja iekachaat citu progu, kura to speetu, bet par cik bij pienaacis peedeejais briidis, tad nu taa proceduura atkrita.
Vot un ciinjaas partijas "Tramvajas" paarstaavji bij speeciigaaki, lai nu kaa to negribeetos atziit.
Vakaraa jau otro dienu peec kaartas mana istabasbiedrene dzeera kopaa ar savu draugu un draudzeni- es protams visu noveeroju no malas un izsmeejos ljoti labi. Ne nee- es nepiedaliijos trauka tukshoshanaa- bet jautri bij. Jaa- un rezultaataa otro nakti peec kaartas guleeju otrajaa istabaa- ko ta es tur musinaashu =PD

Vot. Jaa- un shodien tak taas lielaas SP veeleeshanas. Aizgaaju- ievilku krustu par savas partijas paarstaavi (ne sevi) un iemetu urnaa, bet galu galaa mana balss buus nederiiga, jo pasteidzos- 1. nesalociiju biljeteni, 2. neuzspieda ziimogu.
Nu nekas- kas ta mana 1 bals gan ir uz visu muusu partijas atbalstiitaaju foona =)

Un galvenais- rezultaati gaidaami ap pulksten 7njiem vakaraa. Peec tam lielais kodiens ganiibu kojaas kopaa ar oponentu partiju "Tramvajs"
Cerams nesakausimies =D

a laicinjsh aaraa fooooorsh

Current Mood: labs
Current Music: Luda
(Āāāmm...)
Previous day (Calendar) Next day